01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

Banen er åpen søndag 29 september fra kl 1200 - 1600

Barnebanen er nypreppet og hovedbanen har fått seg en liten prepp. Kom og kjør på en fast og fin bane. Kiosken er åpen med salg av pølser,vafler, nudler og drikke.

Posted on 27 Sep 2013 by Tore Topstad

Banen er nypreppet til kjøring søndag 15 september - klubbgenser

Banen er preppet for kjøring søndag.

Klubben har nå også satt i bestilling ny klubbgenser. Det blir en sort hettegenser med klubblogo på rygg og sponsorer på brystet. Styret kommer tilbake med mer informasjon når den er klar. Klubbgenseren skal selges i  kiosken i alle størrelser.  Ønskelig at dere melder inn cirka størrelse til klubbmailen slik at vi ikke bestiller for lite i akkurat din størrelse.

 

 

Posted on 13 Sep 2013 by Tore Topstad

Mobilinnsammling (miljøtiltak/inntektskilde for klubben)

Hei

Vår klubb er så heldig at vi er trekt ut til å være med i innsammlingen av brukte mobiler, sammarbeid mellom Norges idrettsforbund og Telenor.

Vi har fått inn ca 80 telefoner til nå. Håper ALLE nå tar et lite kraftak på slutten, spør folk dere kjenner om de har liggende telefoner som de vil bli kvitt. Innsammlingen avsluttes 8 oktorber, lever mobiler i kiosken:)

 

Mer info på: http://www.idrett.no/tema/mobilretur/Sider/mobilretur.aspx

 

Styre

Posted on 05 Sep 2013 by eivind

Sørlandscupen Froland 29 september

I år blir det kun et løp i Sørlandscupen og styret håper at mange medlemmer melder seg på.

Til de som ikke har kjørt cup før så er cupen en uformell arena hvor ALLE er velkommen og hvor alle får muligheten til å kjøre i felt og treffe andre crosskjørere . Vi kan hvis det er ønskelig arrangere en treningstur en torsdag i september til Froland slik at dere får kjørt en gang på banen i forkant. 

Klubben stiller med depot telt og oppholdstelt i tilelle regn. Intresserte kan melde sin interesse til klubbmailen eller på telefon til Tore 90894809.

Se også innlegg på Facebook.

Påmelding skjer direkte på hjemmesiden til NMF http://www.motorsportforbundet.no/portal/page/portal/motorsport/grener/motocross/terminliste

Hilsen Styret

Posted on 04 Sep 2013 by Tore Topstad

Banen er totaloverhalt og fremstår som ny

Preppegruppa i regi av Glenn  og Terje har i helga brukt mange timer  slik at banen nå fremstår som ny. Sand er tilbakeført i  kjørebanen og hoppene er justert.

Tilbakemeldingene fra de som kjørte på søndag var at den aldri har vært så fin før og at banen nå er  like god som da vi arrangerte Norgescup i 2012. Det er meldt fantastisk kjørevær tirsdag og søndag så nå håper vi dere kommer på banen.

Vi skal i september nå trykke opp en  ny sort klubb hettegenser. Informasjon om dette kommer  på Facebook slik at kan få tilbakemeldinger på hvem som vil kjøpe og hvilken størrelse vi må bestille. Den vil komme i alle størrelser. 

Har dere spørsmål til styret så send en mail til klubben   post@kristiansand-mx.com     eller ta kontakt  med Tore på mobil 90894809.

Hisen fra Styret.

 

Posted on 02 Sep 2013 by Tore Topstad

INFORMASJON

Hei alle medlemmer og foresatte.

Her kommer litt informasjon fra styret  om sesongen 2013 og planer for sesongen  2014.

Klubben har fram til nå iår har  hatt en rimelig  god sesong økonomisk og sportslig.

Økonomisk ligger vi foran budsjett og sportslig  så har vi hatt godt besøk og åpen bane hele sesongen.  Banen er blitt preppet og vannet ved behov og vi har hatt åpent alle dager . Unntaket er  lørdager i sommer hvor besøket var  meget begrenset da også Finsland og Froland har åpent. . Klubben vil holde stengt lørdager resten av sesongen og prioritere tirsdag og søndag.

Alle har nok sin personlige mening om hvor ofte banen skal preppes,  men styret mener vi har funnet en god mix slik at banen tilfredstiller både nybegynnere og erfarne kjørere.

En stor takk  til aktivitetslederene og preppegruppen for god jobb !!

Det vi nå planlegger  for 2014 er aktivt prøve å skaffe oss flere medlemmer. Flere medlemmer generer mer kjøring  og aktivitet.  Bedre aktivitet og økonomi vil gi medlemmene bedre tilbud osv...

Til dette trenger vi hjelp fra  foreldre og medlemmer  som av og til kan avlaste på rundtur enkelte possisjoner i klubben.

Vi trenger derfor  tilbakemelding fra de av dere som ønsker at din  datter eller sønn skal få en bedre sesong sportslig og trivselsmessing i 2014.

Det vi trenger hjelp til er:

- Noen som sporadisk kan avlaste Unni i kiosken.  Max 1 gang pr måned er planen.

- Noen som har lyst til å kjøre traktor.  Prepping av banen  på rundtur max 1 gang pr måned på valgfri dag.

-Noen kjørere eller foreldre  som kunne tenke å være  aktivitetsleder

Vi har iår vært  7 aktivitetsledere, men får vi 3-4 stk til så vil belastningen pr aktivitetsleder bli minimal.

Styret håper at det finnes flere personer som vil bidra til at klubben og våre barn vil få en ennå bedre sesong i 2014.

Til informasjon så vil det bl avholdt Sørlandscup i Froland 29 september og Sørlandscup i  Finsland er desverre avlyst .Mer informasjon om dette kommer seinere.

Det jobbes også med å lage en klubbgenser som går i trykken i august/september. Har vi medlemmer eller firmaer  som kan gå inn med et beløp mot reklametrykk så vil dette gi en ekstrainntekt til klubben. Ta kontakt med klubben. Ingen sponsing er for liten så ta kontakt hvis du eller din arbeidsgiver vil/kan bidra.  FRIST for muntlig tilbakemelding om interesse er tirsdag  20 august. 

Kontaktperson  Tore Topstad mobil 90894809 eller klubbmail post@kristiansand-mx.com

 

Posted on 15 Aug 2013 by Tore Topstad

Sørlandscup - transpondere

Hei

Det jobbes lokalt blant klubbene i Agder om 1 eller 2 Sørlandscuper i september/oktober. Vi kommer tilbake med med informasjon om dato så snart dette er på plass. Til alle  i klubben som i år eller neste år ønsker å delta  har Froland - MX klubb tatt initiativ til felles innkjøp av transponder til tidtaking.  Pris 233 Euro + moms og frakt, dvs en cirka pris på NOK 2400,-. Alternativt kan dere selv kjøpe/leie via MYLAPS   http://www.mylaps.com/en.

De som ønsker å kjøpe via fellesinnkjøp må innen søndag 4 august sende en mail til klubbmailen.  

post@kristiansand-mx.com

  

 

Posted on 02 Aug 2013 by Tore Topstad

Team Region Øst

Førstkommende helg 19-21 Juli er cross banen(og trail anlegget) utleid til Team Region Øst og  Team Norway Girls. Dette blir en kombinert treningsamling for både MX og trail.

Det blir derfor ingen trening på søndag. Men det er sikker lov å stikke innom å kikke litt...

Posted on 16 Jul 2013 by Geir

Prepping av barnebanen + begrenset åpningstid i juli

Banen vil holde stengt ALLE lørdager i juli , men holder som alltid åpent tirsdag og søndag.

Traktoren er nå reparert :) 

De betyr at vi vil prioritere prepping av barnebanen slik at den blir som "ny".

Forutsetningen for at dette skal skje er at foreldre og kjørere som benytter seg av barnebanen og som har etterlyst prepping, stiller  opp søndag 7 juli.

Planen er da at det blir vanlig kjøring fra kl 1200. Når foreldere og kjørere er fornøyd med kjøretiden så må ALLE dekk flyttes  vekk fra området langs banen slik at traktoren kan få hentet fram grusen som har forsvunnet vekk fra kjørebanen.

Banen vil så bli preparert inne tirsdag :)

På tirsdag og påfølgende kjøredager så legger vi dekkene fortløpende tilbake i posisjon.

PS ! Banen blir IKKE preppet med mindre dekkene blir fjernet , så oppfordringen går til de som ønsker en ny og finere barnebane om å stille på kjøring søndag.

 

Posted on 04 Jul 2013 by Tore Topstad

Banen åpen helgen 29. og 30 Juni

Vi vurderte å holde stengt Lørdag pga mangel på aktivitetsleder, men Henrik Gyldenøhr Beckmann har tilbudt seg å være aktivitetsleder. Han "redder" dere som er sugne på å kjøre.

Værmeldingen ser bra ut og banen er delvis nypreppet.yes

 

Posted on 28 Jun 2013 by Geir

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo