01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

HEFTIG SESONGÅPNING I SØRLANDSPARKEN!

Hele 93 crosskjørere var i aksjon i helgen 21. og 22. mars, 53 på lørdag og 40 på søndag. Godt preppa bane, flott vær (spesialt lørdag), god stemning og mange tilreisende fra fjern og nær, skapte en flott crosshelg for Kristiansand MX-Klubb med sårt tiltrengte inntekter. Det koster å drive crossklubb!

Posted on 24 Mar 2009 by Ingar

Lisenskurs

Mandag 30. og tirsdag 31. mars arrangerer Vennesla MX lisenskurs for de som måtte trenge dette før sesongen starter.

Les mer på Vennesla sine hjemmesider

Posted on 21 Mar 2009 by Tommy

N kan du gi grasrotandelen til Kristiansand Motocross Klubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte. Vi ønsker at du skal støtte Kristiansand Motocross Klubb! Oppgi org.nr. 991878750 til tippekommisjonæren neste gang du tipper.

Hvis du likevel tipper Lotto, Tipping og Joker for eksempel, kan du velge å gi 5% av innsatsen din til klubben via Grasrotandelen. Dette går ikke utover din innsats eller premie, det er Norsk Tipping som gir fra seg 5% av din innnsats til klubben du velger.

Dette er en ny inntekstkilde for idrettsklubber og foreninger. Premiesjansen din øker neppe, men du bidrar til ekstra inntekter til Kristiansand Motocross Klubb.

klikk her for å skrive ut strekkoden

 

Posted on 18 Mar 2009 by Ingar

Stor takk til Alex og Mikael

Dere som var på crossbanen forrige helg, har selv sett at banen for tiden er i meget god stand. Takket være Alexander Føllvik og Mikael Tønnesen som har holdt på kontinuerlig dag og natt fra torsdag morgen forrige uke til langt på kveld fredag med hjullaster og gravemaskin. I tillegg til å hente tilbake sandmasser som hadde rent vekk og kjørt på ny masse og bygd et nytt hopp, har de gravd fram flere dreneringskummer som var helt tette og gjorde at store deler av banen stod under vann. Og så var de i gang igjen på mandag...

På vegne av hele klubben vil styret formidle at vi er veldig takknemlige for den kjempejobben de har utført. De går foran som gode eksempler. Hjertelig takk!

Styret v/ Ingar

Posted on 18 Mar 2009 by Ingar

STEVNELEDERKURS - JURY B - 7 og 8 MARS 2009

Kristiansand Trialklubb arrangerer stevnelederkurs til helgen.

Det blir arrangert kurs i Sørlandsparken, helgen 7 - 8 Mars. Starter 0930 og avsluttes 1630 begge dagene. Fra vår klubb har vi 6 deltakere, men vi kan godt ha flere.. For de i klubben som ønsker mer info - send en mail til klubben. Forøvrig så må man melde seg på via denne hjemmesiden www.idrettskurs.no eller klikke seg inn her..  og følge instruksjonene for påmelding se "Ny bruker" dersom det er første gangen.

Posted on 03 Mar 2009 by Tommy

Politiattest i idretten - korrigert informasjon

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komit (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trer i kraft 1. januar 2009.

I Kristiansand MX-Klubb blir ordningen håndtert på følgende måte:

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest.

Dette gjøres i samråd med:
Ingar Martinsen
e-post: inma12@handelsbanken.no
telefon: 906 56 905

eller hans/hennes stedfortreder:
Tommy Hovet
e-post: tommy@hovet-mx.com
telefon: 907 98 177

Begge representanter har taushetsplikt overfor uvedkommende i forhold til de opplysninger de får kjennskap til.

Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere ilagt forelegg/dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Idrettslaget har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Innhenting av politiattest er gratis.

Innhenting på en-to-tre:

1: Søknaden om politiattest fylles ut av idrettslaget og den søknaden gjelder for, og undertegnes av begge. Ingar Martinsen/Tommy Hovet sender søknaden til politiet.

2: Politiet sender attesten som ordinær post til den søknaden gjelder for. Den sendes ikke til idrettslaget.

3: Den søknaden gjelder for, skal framvise sin politiattest til Ingar Martinsen/Tommy Hovet. Kristiansand MX-Klubb skal ikke lagre attesten, men kun få den framvist til gjennomsyn.

Personer som ikke har fremvist politiattest uten merknad, kan ikke settes til oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Ingar Martinsen
Styreleder Kristiansand Motocross Klubb

 

Du kan lese mer om ordningen og hvordan den håndteres på http://www.idrett.no/politiattest

Posted on 09 Jan 2009 by Ingar

Fornyelse av medlemsskap

I løpet av noen dager vil vi sende ut regning på fornyelse av medlemsskapet i Kristiansand MX-Klubb. Styret minner om de nye satsene for medlemskontingent som ble vedtatt på årsmøtet i mai 2008:

Seniormedlem (19 år +): kr 350,-

Juniormedlem (- 18 år): kr 200,-

Støttemedlem: kr 100,-

Posted on 08 Jan 2009 by Ingar

Vi gratulerer NMK Kristiansand

Kristiansand Motocross Klubb synes det er flott at ny speedwaybane i Sørlandsparken ser ut til å ha kommet mange skritt nærmere. Flere nye baner og dermed økt aktivitet er en fordel for hele motorsportmiljøet i  Kristiansand og på Sørlandet. Vi gratulerer NMK og håper at dere denne gang kommer helt i mål.

Vi ønsker våre medlemmer god jul.
Posted on 19 Dec 2008 by Ingar

Banen er STENGT i helgen pga aktivitetslederkurs.

Banen er Stengt denne helgen pga aktivitetslederkurs. 

Kurset starter Lørdag kl 9:30

Posted on 28 Nov 2008 by Tommy

Banen er STENGT Søndag 23 November

Banen er Stengt søndag pga frost.
Posted on 22 Nov 2008 by Tommy

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo