01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

ÅPNINGSTIDER PÅ CROSSBANEN INNTIL VIDERE

  • Tirsdager: Kl 17.00-20.00 Åpent for alle
  • Onsdager: Kl 17.30-19.30 Spesialtrening for NM-deltakere
  • Torsdager: Kl 17.00-20.00 Nybegynnere og foreldre med liten kjøreerfaring, kun for medlemmer
  • Fredager: Kl 17.00-20.00 4-hjulinger
  • Lørdager: Kl 11.00-15.00 Åpent for alle
  • Søndager: Kl 12.00-16.00 Åpent for alle

 

Posted on 15 Apr 2009 by Ingar

NY BANETRASÉ TAS I BRUK

Den nye banetraséen (ved barnebanen) tas i bruk på lørdag 4. april. Det er gledelig at vi endelig kan få brukt sandmassene vi har liggende til noe fornuftig. Dette var første steg mot en endelig ferdigstillelse av banen. Alle medlemmer ønskes velkommen i påsken til "ny" bane.

Neste steg er traséen i skogen. Dugnaden sist tirsdag tok oss et langt stykke framover, men mye gjenstår og vi fortsetter etter påske. Da trenger vi flere som kan hjelpe til.

Styret ønsker alle medlemmer en god påske.

Posted on 03 Apr 2009 by Ingar

DUGNAD PÅ BANEN TIRSDAG 31. MARS

Det innkalles til dugnad på banen tirsdag 31. mars fra kl 16.00 og utover kvelden. Ta med hammer, brekkjern og slegge. Super er kveldens dugnadsansvarlig og fordeler oppgaver. Møt opp! Jo flere som kommer, jo fortere kan vi få banen ferdig (så langt det er mulig i denne omgang). Hilsen styret

Posted on 30 Mar 2009 by Ingar

CROSSBANEN BYGGES OM MEN ER FORTSATT ÅPEN

Vi er nå i gang med å bygge om banen. I første omgang tar vi sikte å bygge traseer i området hvor rampa står. I neste omgang begynner vi på den nye sløyfa inn i skogen. Hvor langt vi kommer her, er avhengig av om vi klarer å bygge gjerder/sikring i samme tempo som maskinene jobber. Vær forberedt på dugnadsinnsats!!

Hvis ikke noe uforutsett skjer, er banen åpen som tidligere annonsert. Maskinene vil holde på en ukes tid, og vi er veldig spente på resultatet.

Posted on 25 Mar 2009 by Ingar

HEFTIG SESONGÅPNING I SØRLANDSPARKEN!

Hele 93 crosskjørere var i aksjon i helgen 21. og 22. mars, 53 på lørdag og 40 på søndag. Godt preppa bane, flott vær (spesialt lørdag), god stemning og mange tilreisende fra fjern og nær, skapte en flott crosshelg for Kristiansand MX-Klubb med sårt tiltrengte inntekter. Det koster å drive crossklubb!

Posted on 24 Mar 2009 by Ingar

Lisenskurs

Mandag 30. og tirsdag 31. mars arrangerer Vennesla MX lisenskurs for de som måtte trenge dette før sesongen starter.

Les mer på Vennesla sine hjemmesider

Posted on 21 Mar 2009 by Tommy

Nå kan du gi grasrotandelen til Kristiansand Motocross Klubb

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte. Vi ønsker at du skal støtte Kristiansand Motocross Klubb! Oppgi org.nr. 991878750 til tippekommisjonæren neste gang du tipper.

Hvis du likevel tipper Lotto, Tipping og Joker for eksempel, kan du velge å gi 5% av innsatsen din til klubben via Grasrotandelen. Dette går ikke utover din innsats eller premie, det er Norsk Tipping som gir fra seg 5% av din innnsats til klubben du velger.

Dette er en ny inntekstkilde for idrettsklubber og foreninger. Premiesjansen din øker neppe, men du bidrar til ekstra inntekter til Kristiansand Motocross Klubb.

klikk her for å skrive ut strekkoden

 

Posted on 18 Mar 2009 by Ingar

Stor takk til Alex og Mikael

Dere som var på crossbanen forrige helg, har selv sett at banen for tiden er i meget god stand. Takket være Alexander Føllvik og Mikael Tønnesen som har holdt på kontinuerlig dag og natt fra torsdag morgen forrige uke til langt på kveld fredag med hjullaster og gravemaskin. I tillegg til å hente tilbake sandmasser som hadde rent vekk og kjørt på ny masse og bygd et nytt hopp, har de gravd fram flere dreneringskummer som var helt tette og gjorde at store deler av banen stod under vann. Og så var de i gang igjen på mandag...

På vegne av hele klubben vil styret formidle at vi er veldig takknemlige for den kjempejobben de har utført. De går foran som gode eksempler. Hjertelig takk!

Styret v/ Ingar

Posted on 18 Mar 2009 by Ingar

STEVNELEDERKURS - JURY B - 7 og 8 MARS 2009

Kristiansand Trialklubb arrangerer stevnelederkurs til helgen.

Det blir arrangert kurs i Sørlandsparken, helgen 7 - 8 Mars. Starter 0930 og avsluttes 1630 begge dagene. Fra vår klubb har vi 6 deltakere, men vi kan godt ha flere.. For de i klubben som ønsker mer info - send en mail til klubben. Forøvrig så må man melde seg på via denne hjemmesiden www.idrettskurs.no eller klikke seg inn her..  og følge instruksjonene for påmelding se "Ny bruker" dersom det er første gangen.

Posted on 03 Mar 2009 by Tommy

Politiattest i idretten - korrigert informasjon

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming. Ordningen trer i kraft 1. januar 2009.

I Kristiansand MX-Klubb blir ordningen håndtert på følgende måte:

Alle ansatte og frivillige som skal utføre oppgaver for idrettslaget som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming skal fremskaffe politiattest.

Dette gjøres i samråd med:
Ingar Martinsen
e-post: inma12@handelsbanken.no
telefon: 906 56 905

eller hans/hennes stedfortreder:
Tommy Hovet
e-post: tommy@hovet-mx.com
telefon: 907 98 177

Begge representanter har taushetsplikt overfor uvedkommende i forhold til de opplysninger de får kjennskap til.

Politiattesten inneholder kun opplysninger om personen for tiden er siktet/tiltalt eller tidligere ilagt forelegg/dømt for brudd på bestemmelser i straffeloven om seksualforbrytelser overfor barn. Idrettslaget har ikke anledning til å be personen om å innhente politiattest for andre straffbare forhold. Innhenting av politiattest er gratis.

Innhenting på en-to-tre:

1: Søknaden om politiattest fylles ut av idrettslaget og den søknaden gjelder for, og undertegnes av begge. Ingar Martinsen/Tommy Hovet sender søknaden til politiet.

2: Politiet sender attesten som ordinær post til den søknaden gjelder for. Den sendes ikke til idrettslaget.

3: Den søknaden gjelder for, skal framvise sin politiattest til Ingar Martinsen/Tommy Hovet. Kristiansand MX-Klubb skal ikke lagre attesten, men kun få den framvist til gjennomsyn.

Personer som ikke har fremvist politiattest uten merknad, kan ikke settes til oppgaver som innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med utviklingshemming.

Ingar Martinsen
Styreleder Kristiansand Motocross Klubb

 

Du kan lese mer om ordningen og hvordan den håndteres på http://www.idrett.no/politiattest

Posted on 09 Jan 2009 by Ingar

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo