01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

Styremøter & Samlinger

Da vårt nye Styre i klubben er opptatt av åpenhet og engasjement fra klubbens medlemmer har styret bestemt at fremtidige styremøter skal være åpne for alle.

Dette innebærer at innkallinger til styremøter vil bli lagt ut på denne siden og alle som ønsker kan komme til møtet.  I praksis vil alle kunne "delta" i møtet dersom de har meninger og ytringer, men ved nødvendige "avstemminger" vil det være det valgte styret som tar belutninger.  Vi vil også legge ut referater fra våre styremøter ut på denne siden slik at de som ikke har anledning til å møte kan følge med i hva som skjer i klubben.

Etter ordinært styremøte vil vi avsette noe tid til diskusjoner, samtaler, forlag, osv, der alle kan ta opp saker som ikke står på den innkalte agenda for styremøtet.

Dette håper vi kan bidra til at alle som "brenner inne" med tanker, ideer, forslag, eller andre initiativ, skal bli hørt og få sine sysnpunkter vurdert både av styret og andre medlemmer. 

Vi ønsker ikke at Styret i klubben skal være et diktatorisk forum, men et utøvende ledd for hva medlemmene ønsker!! smile

mvh

 

Terje

Posted on 09 Sep 2010 by terje

Uhell på Crossbanen

Vi hadde dessverre en ulykke på banen i går kveld hvor Espen Nesland falt og brakk beinet.  sadcrying

Espen ble operert i natt og det står etter forholdende bra til med ham i følge hans far, Dag.  smile

En liten påminnelse til alle om hvorfor det vi driver med er klassifisert som ekstremsport....

Klubben ønsker Espen riktig God Bedring, og vi håper å se ham på sykkelen igjen så snart han kan...

Blomster er avsendt.

 

Posted on 01 Sep 2010 by terje

Trening med Terje Eriksen !!

Husk treningen med Terje Eriksen på torsdag kl 17.00.

Dette er glimrende mulighet til å finpusse teknikk og bli veiledet av en "mester" i kjøreteknikk. 

Treningen koster Kr 100,- per deltager og skjer den første torsdag i hver måned.  Vi beklager at varslingen ble uteglemt denne gangen men håper at alle som er interessert i å forbedre seg kommer til treningen.

mvh

Terje H.

Posted on 31 Aug 2010 by terje

Med Ønske om God Bedring !

Klubben sender herved sitt ønske om god bedring til "Nico" som er sykemeldt og ligger hjemme sterkt skadd etter å ha blitt bitt i fingeren av en fisk.....(!!!!????)laughinglaughinglaughing

MVH

Terje

Posted on 25 Aug 2010 by terje

DUGNAD - DUGNAD - DUGNAD

Så er det tid for å appellere til alles arbeidslyst.  Som dere forhåpentligvis har sett så foregår det enkelte ting på og utenfor banen for tiden og skal vi "holde trykket" så må vi sette av en dag til å komme videre.

Vi planlegger derfor en dugnad på LØRDAG 4 SEPTEMBER kl 11.00.

Vi planlegger følgende hovedoppgaver;

- Rydding av småtrær og busker

- Plukke søppel

- Gjøre ferdig Container for Transponderanlegg & tilskuerbrakker

Det kan selvsagt bli andre oppgaver også og for de "snekkerkyndige" oppfordrer vi alle til å stille med litt snekkerverktøy.

MVH

Terje

Posted on 25 Aug 2010 by terje

Sørlandscup Froland

For de som ikke har fått det med seg er 3 runde av Sørlandscupen fastsatt til Søndag 12 september.

Mvh

terje

Posted on 20 Aug 2010 by terje

Ekstraordinært Årsmøte

På grunn av mangelfull behandling av saker på klubbens ordinære årsmøte i Mars 2010, har klubben blitt pålagt av Vest Agder Idrettskrets å avholde et ekstraordinært årsmøte.

For å få saken "ut av verden" har styret valgt å innkalle til dette med kortere varsel enn vedtektene i klubben og ønsker å avholde møtet førstkommende Lørdag 21 august kl 12.00 i klubbens lokaler.  Dersom noen medlemmer ønsker å protestere på den korte innkallingsfristen kan dette gjøres til meg på mail thinc@online.no eller muntlig på banen.  Styret vil da ta protesten til etterettning og utsette møtet.  Hvis ikke blir møtet gjennomført med følgende agenda;

. Valg av ordstyrer og medlem til på underskrive protokoll                    

- Godkjenning av innkalling

- Gjennomgang av forslag til dokumentasjon som Vest Agder Idrettkrets har krevd, Budsjett 2010, Organisasjonsplan, samt 1 ekstra Revisor til å undertegne årsoppgjøret for 2009.

- Valg av 1 nytt Styremedlem.  Paal Supersaxo har anmodet om tillatelse til å fratre sitt verv som Styremedlem og Formann.  Styret har tatt hans ønske til etterettning og Valgkommiteens Leder, Carl Hallgren har innstil Geir Solvik som nytt Styremedlem.

Dette er de sakene som skal behandles.  Styret håper selvsagt at møtet skal kunne gjennomføres og at medlemmene stiller opp.  Det vil i etterkant også bli informert om status for diverse saker vi jobber med for tiden som tilskuerbrakker, garderobebrakker, transponderanlegg, osv.

Vel møtt.

 

mvh

Terje

Posted on 16 Aug 2010 by terje

Sørlandscupen Froland utsatt !

3 runde av sørlandscupen som var planlagt 21 august i Froland er utsatt.  Det er foreløpig ikke fastsatt ny dato men våre medlemmer anmodes om å følge med på Froland MX sine hjemmesider hvor det opplyses om at ny dato vil komme så snart praktisk mulig.

Mer tid til å trene....

Mvh

Terje

Posted on 11 Aug 2010 by terje

KTM 250ccm

Inne i verkstedcontaineren står det en stk, KTM 250 ccm (to takt) som har stått veldig lenge.

Styret ber om at eier melder seg for å få sykkelen fjernet.  Dersom ingen eier melder seg innen Lørdag 21 August, 2010, vil sykkelen bli overtatt av klubben.  Den vil deretter bli lagt ut for salg og inntekten gå til klubben for drift.

Eventuell eier vil bli avkrevd dokumentasjon for sitt eierskap.

For Styret

Terje

Posted on 10 Aug 2010 by Terje Heiseldal

P'an Igjen!

Hei alle, håper dere har hatt en god sommer

Vi er nå i gang igjen som "normalt" med høstsesong hvor banen er åpen Tirsdag 17.00-20 og Lørdag + søndag 12.00 - 16.00.  Banen er meget bra og for tiden uten for mye støv og ikke for regnbløt.  Gode forhold med andre ord.

Ellers er vi i full gang med flere prosjekter, tilskuerbrakker, garderobebrakker, transponeranlegg, osv.  Dessuten må vi også ta en oppryddingrunde på banen for å plukke stein, klippe allskens vekster, og kappe litt småtrær som begynner å bevege seg inn i banen enkelte steder.  Vi planlegger derfor en dugnad i nær fremtid.  Dette vil bli varslet her på nettsiden i god tid. 

Styret håper å se så mange som mulig i tiden som kommer og ønsker dere derfor hjertelig velkommen alle.

 

Med vennlig hilsen

terje

Posted on 10 Aug 2010 by Terje Heiseldal

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo