01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

Kjøring Tirsdag 19 Oktober

I og med at det er meldt fint vær åpner vi for kjøring i morgen Tirsdag 19 oktober. 

MVH

 

Terje

Posted on 18 Oct 2010 by terje

hmmm...

Interessant innlegg...  for de som har problemer kan jeg forsikre om at det ikke er brillene som svikter...bare jeg som har rotet litt... jeg forklare på lørdag om nødvendig...smilesmile

Forøvrig er BANEN i god stand i likhet med bene(t)...laughing

Må visst ta meg litt bedre tid ja..wassat.

MVH

Terje

Posted on 15 Oct 2010 by terje

Referat Møte;

Som dere sikkert husker hadde vi et møte på Banen sist søndag.  Følgende saker ble tatt opp og behandlet;

- Prosjekter før vinteren.  Flere prosjekter ble beskrevet og følgende ble bestemt prioritert; "kontrolltårnet" (dvs den grå containeren på taket av den blå) der fjernes skoddene og det settes inn enkle glass.                                                                                              - Byggskum og tetting i gulvet på tilskuerbrakker.                             - Transponder ledning festes permanent og lokk til koblingspunktene - Fundament og flytting av garderobebrakker snarest mulig               - Det ble også vedtatt å gruse parkeringsplassen da vi har fått et svært gunstig tilbud.

Ellers ble det levert ut en oversikt over prosjekter som alle kan få på forespørsel.

- Videre diskuterte møtet litt om planer for neste år.  Dette gled fort inn på det arrangementet som er nevt i innkallingen og dette ble derfor hovedtema.  Det er selvsagt en sterk lyst blandt våre førere for å arrangere en Norgescup.  Det har vi stor forståelse for men det er dessverre slik at det er ikke på førersiden vi har behov men på støtteapparatet.  Vi vil få stort behov for bemanning av en rekke funksjoner og når våre møter i gjennomsnitt har 5-7 voksne tilstede da sier det seg selv at vi vil slite med å arrangere et løp hvor vi fort kan få 350 deltagere og 1000 - 1500 mennesker.  Vi mangler dessuten ennå noe infrastruktur som må være på plass.  Kanskje vi heller bør fokusere på å ferdigstille mye av det vi har påbegynt og teste dette ved å arrangere flere "mindre" løp.  Jeg har forhørt meg litt blandt endel voksne i klubben og foreløpig må vi sette dette "på vent".

- Det ble også tatt en gjennomgang av en "sponsor-pakke" som skal modifiseres noe før den tas i bruk.  Alle som har bekjente, kontakter, eller andre som de kjenner som kan tenkes å være villig til å sponse klubben med noen kroner bes gi beskjed til noen i styret slik at vi kan kontakte dem.

- Ellers har vi ikke fått noe innspill mht denne websiden som vi gjerne ønsker "forbedret"..

Ses på Lørdag....Bene er i meget god stand...

mvh

 

Terje

Posted on 15 Oct 2010 by terje

GAVER TIL SØRLANDSCUPEN

På vegne av Kristiansand Motorcross Klubb rettes en stor Takk til bidragsytere som har gitt os gaver til deltagere og utøvere.  Disse er ;

Motorteknikk,

Motorsyklisten A.S,

Biltema,

Torshov bilrekvisita,

Per Haugen.

Vi er svært glade for at noen støtter opp om oss og våre arrangementer.

 

 

Posted on 04 Oct 2010 by terje

Hei Alle;

Vel overstått Sørlandscup til alle som deltok, støttet og som var tilskuere.  Skjelden har vel noen vært mer heldig med været enn nettopp vi var på Lørdag...smilesmile

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som var med og gjorde en kjempejobb for at arrangementet ble så vellykket som det ble...tusen takk til dere alle.

Så er vi også tilbake til "hverdagen".  Det vil si at vi fortsetter på banen som før men etterhvert blir vi vel litt mer "følsomme" for vær og vind og ikke minst lys.  Vi håper imidlertid at det er lenge igjen av sesongen ennå og jeg har derfor noen ting jeg gjerne vil informere om;

- Treningen med Terje Eriksen utgår på førstkommende torsdag.  I samråd med Terje ble vi enige om å avstå denne treningen da det skal regne hele 45 mm på onsdag.  Banen er allerede ganske våt og vi må bruke maskiner flere steder for å drenere.

- Vi vil ha en samling med styre og andre interesserte på Søndag kl 12.00 for å gjennomgå følgende saker

- Hva skal vi satse på å fullføre før vinteren setter inn av de prosjekter vi har startet.  Vi bør enes om en plan for dette.

- hvilke planer skal vi sette for neste år og hva vil det kreve av økonomiske og andre ressurser.  Hva er ønskelig og hva er realistisk?

- Vi har fått sterke signaler fra Forbundet om at vi kanskje kan få 1 runde i Norgescupen til neste år (midten av April 2011).  Det er derfor ønskelig med innspill fra dere alle på om dette er noe vi kan / vil / tør, ta på oss.  Det vil sannsynligvis innebære 250 - 350 deltagere fra hele Norge da dette er første offisielle løpet på kalenderen til neste år (kalles "vårsleppet" hvor alle deltar...) og går over 2 dager.

- Vi trenger frivillige til å oppsøke bedrifter i Sørlandsparken med forespørsel om sponsing av klubben.  Potensialet er meget stort og det vil bli presentert en "pakke" som alle kan være med å kommentere / forbedre.

- vi ønsker innspill fra kyndige datamennesker for hjelp til å forbedre denne web siden vår.

Mye på en gang men sånn er det, skal vi bli bedre må vi bare stå på..

Vi ses på Søndag.

NB;  Husk at dette er åpent for alle klubbens medlemmer, ikke bare styret!!

mvh Terje

Posted on 04 Oct 2010 by terje

LAG NM

Klubben deltok i helgen på lag NM på Lunner Motorcross Bane.

Selv om ikke alle er like fornøyd med sine resultater har alle førere (og andre...) høstet masse verdifull erfaring og i tillegg hatt en svært trivelig MX helg.

På vegne av klubben vil jeg takke alle deltagere, både utøvere og støtteapparat, for eksemplarisk og flott representasjon av Kristiansand Motorcross Klubb.

Lagene bestod av ;

Steffan Tambini, Ben Hallgren, Nicolai Fjeldal Martinsen, Thomas Jørgensen, Martin Lykseth, Jan Eric Heiseldal, Kristoffer Hansen, Marius Fredriksen, Vetle Fjeldal Martinsen.

Posted on 28 Sep 2010 by terje

Åpningstider frem til Sørlandscup

På grunn av Lag NM til helgen (25 - 26 September) samt Sørlandscupen til neste helg har vi vært nødt til å gjøre noen endringer i vanlige åpningstider.  Dessuten er det også Norgesmesterskap i Trial på Lørdag 24 og erfaringsmessig masse biler og trafikk og vanskelig å komme frem.  Vi har derfor besluttet å ha følgende åpningtider kommende uke:

LØRDAG 24/9, BANEN STENGT

SØNDAG 25/9, BANEN ÅPEN

TIRSDAG 28/9, BANEN STENGT

Neste helg er det som sikkert alle er klar over Sørlandscup på banen på Lørdag.  Vi ønsker alle hjertelig velkommen.

 

MVH

Terje

Posted on 22 Sep 2010 by terje

Gjøremål

Sørlandscupen nærmer seg med stormskritt og det vil etterhvert bli lagt ut fromme ønsker fra klubben om deltagelse til diverse gjøremål. 

Jeg vil allikevel anmode allerede om at noen er med og tar et tak førstkommende helg for å gjøre ferdig noen ting som bare har litt arbeid igjen før det er ferdig.

- Rydding inne i brakken + Vask av vinduene + Montering av innvendig gulv (trenger en elektrisk sag) + Montering av søyler innvendig (trenger en slegge)

Ellers har vi det vi trenger for å gjøre ting ferdig.  Dersom vi er 3-4 stk til å arbeide med det er vi ferdig i løpet av 1-2 timer.  Vi har skaffet bord og stoler til å sitte på inne i brakken som kan hentes når den er ferdig.

Legging av kabel til Transponder anlegg.  Vi har noen få meter igjen å legge kabel før vi kan "koble til".  Vi har skaffet PC og vi ønsker å teste anlegget i god tid før sørlandscupen.

Vi ønsker også å vise resultater på "storskjerm" og vil gjerne ha hjelp til å gjøre "godt kjøp" eller få innspill med hensyn til en "storskjem" f.eks 42 tommer eller større.  Denne vil bli oppmontert på veggen til containeren mens anlegget brukes.

mvh  Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

LAG NM

Minner alle deltagere til Lag NM om at alle som ikke har allerede gjort det må sende inn følgende på mail;

- Navn, Lisensnummer, Transpondernummer, telefonnummer og mailadresse.

Dette må gjøres snarest og kan sendes entil til meg på thinc@online.no eller til Carl på challgr@broadpark.no

Vi planlegger også en kort samling på førstkommende søndag kl 12.00 i klubbhuset på banen for å gå igjennom lag, detaljer osv før vi reiser.

mvh

Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

Styremøte

Minner om Styremøte førstkommende Torsdag Kl 18.00 i klubbhuset på crossbanen.  Som tidligere nevnt er møtet åpent for alle og vi håper flere finner veien.

Agenda er som følger;

- status prosjekter.  Hvor er vi og hva gjenstår.  Fordeling oppgaver for ferdigstillelse.

- Gjennomgang økonomi.  Status konto samt utestående regninger.

- Sørlandscup.  Gjennomgang gjøremål og fordeling oppgaver.

- Eventuelt

 

mvh

Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo