01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

Hei Alle;

Vel overstått Sørlandscup til alle som deltok, støttet og som var tilskuere.  Skjelden har vel noen vært mer heldig med været enn nettopp vi var på Lørdag...smilesmile

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som var med og gjorde en kjempejobb for at arrangementet ble så vellykket som det ble...tusen takk til dere alle.

Så er vi også tilbake til "hverdagen".  Det vil si at vi fortsetter på banen som før men etterhvert blir vi vel litt mer "følsomme" for vær og vind og ikke minst lys.  Vi håper imidlertid at det er lenge igjen av sesongen ennå og jeg har derfor noen ting jeg gjerne vil informere om;

- Treningen med Terje Eriksen utgår på førstkommende torsdag.  I samråd med Terje ble vi enige om å avstå denne treningen da det skal regne hele 45 mm på onsdag.  Banen er allerede ganske våt og vi må bruke maskiner flere steder for å drenere.

- Vi vil ha en samling med styre og andre interesserte på Søndag kl 12.00 for å gjennomgå følgende saker

- Hva skal vi satse på å fullføre før vinteren setter inn av de prosjekter vi har startet.  Vi bør enes om en plan for dette.

- hvilke planer skal vi sette for neste år og hva vil det kreve av økonomiske og andre ressurser.  Hva er ønskelig og hva er realistisk?

- Vi har fått sterke signaler fra Forbundet om at vi kanskje kan få 1 runde i Norgescupen til neste år (midten av April 2011).  Det er derfor ønskelig med innspill fra dere alle på om dette er noe vi kan / vil / tør, ta på oss.  Det vil sannsynligvis innebære 250 - 350 deltagere fra hele Norge da dette er første offisielle løpet på kalenderen til neste år (kalles "vårsleppet" hvor alle deltar...) og går over 2 dager.

- Vi trenger frivillige til å oppsøke bedrifter i Sørlandsparken med forespørsel om sponsing av klubben.  Potensialet er meget stort og det vil bli presentert en "pakke" som alle kan være med å kommentere / forbedre.

- vi ønsker innspill fra kyndige datamennesker for hjelp til å forbedre denne web siden vår.

Mye på en gang men sånn er det, skal vi bli bedre må vi bare stå på..

Vi ses på Søndag.

NB;  Husk at dette er åpent for alle klubbens medlemmer, ikke bare styret!!

mvh Terje

Posted on 04 Oct 2010 by terje

LAG NM

Klubben deltok i helgen på lag NM på Lunner Motorcross Bane.

Selv om ikke alle er like fornøyd med sine resultater har alle førere (og andre...) høstet masse verdifull erfaring og i tillegg hatt en svært trivelig MX helg.

På vegne av klubben vil jeg takke alle deltagere, både utøvere og støtteapparat, for eksemplarisk og flott representasjon av Kristiansand Motorcross Klubb.

Lagene bestod av ;

Steffan Tambini, Ben Hallgren, Nicolai Fjeldal Martinsen, Thomas Jørgensen, Martin Lykseth, Jan Eric Heiseldal, Kristoffer Hansen, Marius Fredriksen, Vetle Fjeldal Martinsen.

Posted on 28 Sep 2010 by terje

Åpningstider frem til Sørlandscup

På grunn av Lag NM til helgen (25 - 26 September) samt Sørlandscupen til neste helg har vi vært nødt til å gjøre noen endringer i vanlige åpningstider.  Dessuten er det også Norgesmesterskap i Trial på Lørdag 24 og erfaringsmessig masse biler og trafikk og vanskelig å komme frem.  Vi har derfor besluttet å ha følgende åpningtider kommende uke:

LØRDAG 24/9, BANEN STENGT

SØNDAG 25/9, BANEN ÅPEN

TIRSDAG 28/9, BANEN STENGT

Neste helg er det som sikkert alle er klar over Sørlandscup på banen på Lørdag.  Vi ønsker alle hjertelig velkommen.

 

MVH

Terje

Posted on 22 Sep 2010 by terje

Gjøremål

Sørlandscupen nærmer seg med stormskritt og det vil etterhvert bli lagt ut fromme ønsker fra klubben om deltagelse til diverse gjøremål. 

Jeg vil allikevel anmode allerede om at noen er med og tar et tak førstkommende helg for å gjøre ferdig noen ting som bare har litt arbeid igjen før det er ferdig.

- Rydding inne i brakken + Vask av vinduene + Montering av innvendig gulv (trenger en elektrisk sag) + Montering av søyler innvendig (trenger en slegge)

Ellers har vi det vi trenger for å gjøre ting ferdig.  Dersom vi er 3-4 stk til å arbeide med det er vi ferdig i løpet av 1-2 timer.  Vi har skaffet bord og stoler til å sitte på inne i brakken som kan hentes når den er ferdig.

Legging av kabel til Transponder anlegg.  Vi har noen få meter igjen å legge kabel før vi kan "koble til".  Vi har skaffet PC og vi ønsker å teste anlegget i god tid før sørlandscupen.

Vi ønsker også å vise resultater på "storskjerm" og vil gjerne ha hjelp til å gjøre "godt kjøp" eller få innspill med hensyn til en "storskjem" f.eks 42 tommer eller større.  Denne vil bli oppmontert på veggen til containeren mens anlegget brukes.

mvh  Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

LAG NM

Minner alle deltagere til Lag NM om at alle som ikke har allerede gjort det må sende inn følgende på mail;

- Navn, Lisensnummer, Transpondernummer, telefonnummer og mailadresse.

Dette må gjøres snarest og kan sendes entil til meg på thinc@online.no eller til Carl på challgr@broadpark.no

Vi planlegger også en kort samling på førstkommende søndag kl 12.00 i klubbhuset på banen for å gå igjennom lag, detaljer osv før vi reiser.

mvh

Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

Styremøte

Minner om Styremøte førstkommende Torsdag Kl 18.00 i klubbhuset på crossbanen.  Som tidligere nevnt er møtet åpent for alle og vi håper flere finner veien.

Agenda er som følger;

- status prosjekter.  Hvor er vi og hva gjenstår.  Fordeling oppgaver for ferdigstillelse.

- Gjennomgang økonomi.  Status konto samt utestående regninger.

- Sørlandscup.  Gjennomgang gjøremål og fordeling oppgaver.

- Eventuelt

 

mvh

Terje

Posted on 14 Sep 2010 by terje

Styremøter & Samlinger

Da vårt nye Styre i klubben er opptatt av åpenhet og engasjement fra klubbens medlemmer har styret bestemt at fremtidige styremøter skal være åpne for alle.

Dette innebærer at innkallinger til styremøter vil bli lagt ut på denne siden og alle som ønsker kan komme til møtet.  I praksis vil alle kunne "delta" i møtet dersom de har meninger og ytringer, men ved nødvendige "avstemminger" vil det være det valgte styret som tar belutninger.  Vi vil også legge ut referater fra våre styremøter ut på denne siden slik at de som ikke har anledning til å møte kan følge med i hva som skjer i klubben.

Etter ordinært styremøte vil vi avsette noe tid til diskusjoner, samtaler, forlag, osv, der alle kan ta opp saker som ikke står på den innkalte agenda for styremøtet.

Dette håper vi kan bidra til at alle som "brenner inne" med tanker, ideer, forslag, eller andre initiativ, skal bli hørt og få sine sysnpunkter vurdert både av styret og andre medlemmer. 

Vi ønsker ikke at Styret i klubben skal være et diktatorisk forum, men et utøvende ledd for hva medlemmene ønsker!! smile

mvh

 

Terje

Posted on 09 Sep 2010 by terje

Uhell på Crossbanen

Vi hadde dessverre en ulykke på banen i går kveld hvor Espen Nesland falt og brakk beinet.  sadcrying

Espen ble operert i natt og det står etter forholdende bra til med ham i følge hans far, Dag.  smile

En liten påminnelse til alle om hvorfor det vi driver med er klassifisert som ekstremsport....

Klubben ønsker Espen riktig God Bedring, og vi håper å se ham på sykkelen igjen så snart han kan...

Blomster er avsendt.

 

Posted on 01 Sep 2010 by terje

Trening med Terje Eriksen !!

Husk treningen med Terje Eriksen på torsdag kl 17.00.

Dette er glimrende mulighet til å finpusse teknikk og bli veiledet av en "mester" i kjøreteknikk. 

Treningen koster Kr 100,- per deltager og skjer den første torsdag i hver måned.  Vi beklager at varslingen ble uteglemt denne gangen men håper at alle som er interessert i å forbedre seg kommer til treningen.

mvh

Terje H.

Posted on 31 Aug 2010 by terje

Med Ønske om God Bedring !

Klubben sender herved sitt ønske om god bedring til "Nico" som er sykemeldt og ligger hjemme sterkt skadd etter å ha blitt bitt i fingeren av en fisk.....(!!!!????)laughinglaughinglaughing

MVH

Terje

Posted on 25 Aug 2010 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo