01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

LØRDAG 6 NOVEMBER

På grunn av kurs på banen Lørdag 6 November vil banen være stengt for ordinær kjøring.

Barnebanen vil selvsagt være oppe for de minste.

Vi har tatt denne avgjørelsen etter lite oppmøte den senere tid (forståelig nok pga regn, våt bane, osv).  Det skal avholdes kurs i oppsett av sykkel mht til støtdempere og kjørestil.  Kurset avholdes av Esp1Tech og koster ca Kr 1.000,- per deltager.  Kurset starter kl 09.00 og det er fremdeles noen få plasser ledige for de som er interesserte (med forbehold!!).  Kan ringe Leiv Edvard Meling på telefon 971 28899, eller meg på telefon 977 14 500.

For de som ønsker å kjøre men ikke vil delta på kurset anbefaler vi Finsland som skal åpne Lørdag.

Ellers er vi selvsagt åpen på Søndag og vil bruke litt tid til å preppe og stelle banen da vi må ta vare på alle anledninger før vinteren eventuelt setter inn.

mvh

Terje

Posted on 04 Nov 2010 by terje

Kjøring Lørdag 30.10

Har i dag vært og "inspisert" banen.  Det er naturlig nok endel småpytter rundt på banen men ingen store innsjøer noe sted.  Videre er som vanlig det øverste laget med grus noe løst så det kan bli glatt på banen endel steder. 

Vi vil uansett være tilstede og åpne banen for de entusiastiske som ønsker å kjøre. 

Vi tar selvsagt forbehold om at det kommer førere kl 12.00.  Dersom det ikke møter noen førere opp innen en halv time etter kl 12.00 vil banen stenges for dagen.

Samme ordning vil vi også ha på søndag selvsagt.

mvh

Terje 

Posted on 29 Oct 2010 by terje

Vintertid...

Bare sjekker at alle følger med...

klokka skal selvsagt tilbake 1 time...

mvh

Terje

Posted on 27 Oct 2010 by terje

Tirsdagskjøring

Så var det slutt på Tirsdagskjøringersad

for de som ikke har fått det med seg skal klokka stilles 1 time frem førstkommende lørdag / søndag og da blir det mørkt så tidlig at det ikke er noe tid å kjøre på.

Vi er imidlertid åpen både lørdager og søndager fra 12.00 til 16.00 sålenge været og temperaturen tillater.

Vi beklager også dersom noen fikk bomtur til banen på tirsdag da vi dessverre hadde en misforståelse om åpning av banen.

 MVH

Terje

Posted on 27 Oct 2010 by terje

Kjøring..

Glemte å nevne at det er flotte forhold på banen og banen er relativt fast og fin å kjøre på.

Bare husk å ta med godt med klær..både dere som kjører og dere som er med..  Mange som ikke hadde nok klær i dag, stilongs, og vidtette klær for de som kjører anbefales, ikke minst gode hansker..

mvh

terje

Posted on 23 Oct 2010 by terje

Åpen Bane!!!

Jeg får ofte spørsmål om banetider, når banen er åpen, hvor lenge utover banen skal være åpen osv. 

Bare for at dette skal være helt klart så er banen åpen;

- Lørdag Kl 12.00 - 16.00

- Søndag Kl 12.00 - 16.00

Jeg regner med at førstkommende tirsdag blir siste tirsdag i 2010, vi kan ha åpent i og med at vi stiller klokka neste helg.  Det vil da bli såpass mørk at vi ikke kan kjøre i ukedagene. 

Men;

VI HOLDER ÅPENT HVER LØRDAG OG SØNDAG INNTIL DET STÅR HER PÅ NETTSIDEN AT VI ER STENGT.

 

mvh

terje

Posted on 23 Oct 2010 by terje

Kjøring Tirsdag 19 Oktober

I og med at det er meldt fint vær åpner vi for kjøring i morgen Tirsdag 19 oktober. 

MVH

 

Terje

Posted on 18 Oct 2010 by terje

hmmm...

Interessant innlegg...  for de som har problemer kan jeg forsikre om at det ikke er brillene som svikter...bare jeg som har rotet litt... jeg forklare på lørdag om nødvendig...smilesmile

Forøvrig er BANEN i god stand i likhet med bene(t)...laughing

Må visst ta meg litt bedre tid ja..wassat.

MVH

Terje

Posted on 15 Oct 2010 by terje

Referat Møte;

Som dere sikkert husker hadde vi et møte på Banen sist søndag.  Følgende saker ble tatt opp og behandlet;

- Prosjekter før vinteren.  Flere prosjekter ble beskrevet og følgende ble bestemt prioritert; "kontrolltårnet" (dvs den grå containeren på taket av den blå) der fjernes skoddene og det settes inn enkle glass.                                                                                              - Byggskum og tetting i gulvet på tilskuerbrakker.                             - Transponder ledning festes permanent og lokk til koblingspunktene - Fundament og flytting av garderobebrakker snarest mulig               - Det ble også vedtatt å gruse parkeringsplassen da vi har fått et svært gunstig tilbud.

Ellers ble det levert ut en oversikt over prosjekter som alle kan få på forespørsel.

- Videre diskuterte møtet litt om planer for neste år.  Dette gled fort inn på det arrangementet som er nevt i innkallingen og dette ble derfor hovedtema.  Det er selvsagt en sterk lyst blandt våre førere for å arrangere en Norgescup.  Det har vi stor forståelse for men det er dessverre slik at det er ikke på førersiden vi har behov men på støtteapparatet.  Vi vil få stort behov for bemanning av en rekke funksjoner og når våre møter i gjennomsnitt har 5-7 voksne tilstede da sier det seg selv at vi vil slite med å arrangere et løp hvor vi fort kan få 350 deltagere og 1000 - 1500 mennesker.  Vi mangler dessuten ennå noe infrastruktur som må være på plass.  Kanskje vi heller bør fokusere på å ferdigstille mye av det vi har påbegynt og teste dette ved å arrangere flere "mindre" løp.  Jeg har forhørt meg litt blandt endel voksne i klubben og foreløpig må vi sette dette "på vent".

- Det ble også tatt en gjennomgang av en "sponsor-pakke" som skal modifiseres noe før den tas i bruk.  Alle som har bekjente, kontakter, eller andre som de kjenner som kan tenkes å være villig til å sponse klubben med noen kroner bes gi beskjed til noen i styret slik at vi kan kontakte dem.

- Ellers har vi ikke fått noe innspill mht denne websiden som vi gjerne ønsker "forbedret"..

Ses på Lørdag....Bene er i meget god stand...

mvh

 

Terje

Posted on 15 Oct 2010 by terje

GAVER TIL SØRLANDSCUPEN

På vegne av Kristiansand Motorcross Klubb rettes en stor Takk til bidragsytere som har gitt os gaver til deltagere og utøvere.  Disse er ;

Motorteknikk,

Motorsyklisten A.S,

Biltema,

Torshov bilrekvisita,

Per Haugen.

Vi er svært glade for at noen støtter opp om oss og våre arrangementer.

 

 

Posted on 04 Oct 2010 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo