01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

Ĺpen Bane!!!

Det blir åpent i morgen søndag 14 november fra kl 12.00 og utover.

Banen er våt, sleip, glatt og med endel vannpytter selvsagt men det er ikke frost eller is så det skal være fullt mulig å kjøre. 

Det er dessverre ikke preppet slik vi hadde planlagt, noe som dessverre skyldes totalhavari på traktoren, men det er allikevel brukbare forhold årstiden tatt i betraktning.

MVH

Terje

Posted on 13 Nov 2010 by terje

STENGT LØRDAG 13 NOVEMBER!!

På grunn av store vannmengder og endel "nye" grøfter som vannet har laget må vi stelle litt med banen i morgen lørdag.  Det blir derfor ikke åpent for kjøring i morgen dessverre.  Dersom det ikke kommer mere regn kan vi kanskje åpne på søndag.

Det vil bli oppdatert lørdag ettermiddag.

mvh

Terje

Posted on 12 Nov 2010 by terje

Hei Alle

Selv om det nå er meldt mildvær igjen må vi vel innse at kjøring fremover er relativt uvisst.  Vi vil imidlertid holde alle oppdatert på om det åpnes eller ikke her på nettsiden.  Slik det ser ut i skrivende stund vil denne helgen bli stengt pga. snø og vann / is.  Det vil bli komme oppdatering fredag ettermiddag / kveld med endelig beskjed.

De fleste er nok vant med at når kjøremulighetne er over for sesongen avtar de fleste andre aktiviteter også for klubben.  Det har jeg lyst å gjøre noe med !!!

Vi har flere småting vi kan bruke vinteren og denne delen av året til å gjøre og jeg håper vi kan få dere medlemmer til å være med litt av og til.  På den måten slipper å bruke tid på det når vi endelig kan begynne å kjøre igjen.

Vi har derfor lyst til å invitere alle medlemmer og interesserte til en samlingskveld i klubbhuset på banen.  Samlingen er ment som en hyggelig uformell sammenkomst hvor vi kjøper inn litt pizza og kan småprate og kose oss.  Vi kan også diskutere litt hva vi ønsker å gjøre fremover og hva vi skal prioritere av oppgaver og planer.

Det er litt viktig at vi får oppslutning om dette ellers blir det bare den "samme gjengen", og selv om det er hyggelig må vi prøve å få litt flere mennesker med.  Jeg håper derfor at så mange som mulig kan komme og oppfordrer alle til å gi andre medlemmer og bekjente beskjed.  Vi vil også gi alle god tid og prøver å avholde dette på;

FREDAG 26 NOVEMBER, KL 19.00 - 21.00

Send en mail eller SMS til meg eller Geir Solvik slik at vi kan få en liten oversikt over hvor mange som kommer. 

Følg også med på denne siden da vi vil poste oppdateringer og nyheter på siden gjennom hele vinteren.

Terje mail; thinc@online.no  Tlf ; 977 14 500

Geir tlf; 412 97 266

MVH

Terje

Posted on 11 Nov 2010 by terje

Kjøring Finsland lørdag 6 november

Vi har visstnok vært noe raske i avtrekket med hensyn til kjøring i Finsland i morgen lørdag 6 november.

Det er i skrivende stund (fredag 5 november), ikke bestemt om det blir kjøring i Finsland på lørdag.  Dette skyldes usikkerhet om aktivitetsleder er tilgjengelig. 

Følg med på websiden til Finsland for å se siste oppdateringer før du eventuelt pakker sekken og sykkelen på lørdag for å forsikre deg om at det er åpent.

mvh

Terje

Posted on 05 Nov 2010 by terje

LØRDAG 6 NOVEMBER

På grunn av kurs på banen Lørdag 6 November vil banen være stengt for ordinær kjøring.

Barnebanen vil selvsagt være oppe for de minste.

Vi har tatt denne avgjørelsen etter lite oppmøte den senere tid (forståelig nok pga regn, våt bane, osv).  Det skal avholdes kurs i oppsett av sykkel mht til støtdempere og kjørestil.  Kurset avholdes av Esp1Tech og koster ca Kr 1.000,- per deltager.  Kurset starter kl 09.00 og det er fremdeles noen få plasser ledige for de som er interesserte (med forbehold!!).  Kan ringe Leiv Edvard Meling på telefon 971 28899, eller meg på telefon 977 14 500.

For de som ønsker å kjøre men ikke vil delta på kurset anbefaler vi Finsland som skal åpne Lørdag.

Ellers er vi selvsagt åpen på Søndag og vil bruke litt tid til å preppe og stelle banen da vi må ta vare på alle anledninger før vinteren eventuelt setter inn.

mvh

Terje

Posted on 04 Nov 2010 by terje

Kjøring Lørdag 30.10

Har i dag vært og "inspisert" banen.  Det er naturlig nok endel småpytter rundt på banen men ingen store innsjøer noe sted.  Videre er som vanlig det øverste laget med grus noe løst så det kan bli glatt på banen endel steder. 

Vi vil uansett være tilstede og åpne banen for de entusiastiske som ønsker å kjøre. 

Vi tar selvsagt forbehold om at det kommer førere kl 12.00.  Dersom det ikke møter noen førere opp innen en halv time etter kl 12.00 vil banen stenges for dagen.

Samme ordning vil vi også ha på søndag selvsagt.

mvh

Terje 

Posted on 29 Oct 2010 by terje

Vintertid...

Bare sjekker at alle følger med...

klokka skal selvsagt tilbake 1 time...

mvh

Terje

Posted on 27 Oct 2010 by terje

Tirsdagskjøring

Så var det slutt på Tirsdagskjøringersad

for de som ikke har fått det med seg skal klokka stilles 1 time frem førstkommende lørdag / søndag og da blir det mørkt så tidlig at det ikke er noe tid å kjøre på.

Vi er imidlertid åpen både lørdager og søndager fra 12.00 til 16.00 sålenge været og temperaturen tillater.

Vi beklager også dersom noen fikk bomtur til banen på tirsdag da vi dessverre hadde en misforståelse om åpning av banen.

 MVH

Terje

Posted on 27 Oct 2010 by terje

Kjøring..

Glemte å nevne at det er flotte forhold på banen og banen er relativt fast og fin å kjøre på.

Bare husk å ta med godt med klær..både dere som kjører og dere som er med..  Mange som ikke hadde nok klær i dag, stilongs, og vidtette klær for de som kjører anbefales, ikke minst gode hansker..

mvh

terje

Posted on 23 Oct 2010 by terje

Åpen Bane!!!

Jeg får ofte spørsmål om banetider, når banen er åpen, hvor lenge utover banen skal være åpen osv. 

Bare for at dette skal være helt klart så er banen åpen;

- Lørdag Kl 12.00 - 16.00

- Søndag Kl 12.00 - 16.00

Jeg regner med at førstkommende tirsdag blir siste tirsdag i 2010, vi kan ha åpent i og med at vi stiller klokka neste helg.  Det vil da bli såpass mørk at vi ikke kan kjøre i ukedagene. 

Men;

VI HOLDER ÅPENT HVER LØRDAG OG SØNDAG INNTIL DET STÅR HER PÅ NETTSIDEN AT VI ER STENGT.

 

mvh

terje

Posted on 23 Oct 2010 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo