01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

ŇPNING OG KJōRING

Som dere kanskje vet arbeider vi med å oppgradere web siden vår og få denne litt mere proff.  Vi er også klar over at det ikke står åpningstider og om banen er åpen eller ikke så bare for å gjøre det klart for alle;

 

BANEN ER NÅ ÅPEN FOR KJØRING ALLE DAGER, DVS TIRSDAGER 16.00 - 20.00 OG LØR-SØNDAGER 12.00 TIL 16.00.smile

Det er for tiden flotte forhold og banen er fast og fin og tørr.  Snøen er selvsagt forsvunnet.

Vi ønsker derfor alle som ønsker å kjøre hjertelig velkommen.  Husk å ta med gyldig lisenskort.

mvh

Terje

Posted on 06 Apr 2011 by terje

Styremøte

Vi avholder styremøte i klubblokalene i morgen og alle er som ønsker å delta er som alltid invitert.  Her er innkallingen og sakslisten;

INNKALLING TIL STYREMØTE

 

Det innkalles herved til styremøte i Kristiansand Motorcross Klubb, torsdag 7 april, 2011,

Kl 18.00 i Klubbens lokaler i sørlandsparken.

 

Saksliste;

 

1.      Referat.

Underskrift av referat fra styremøte 20 januar.

 

2.      Økonomistatus. 

Gjennomgang av Inntekter siste periode, regninger samt Saldo. 

 

3.     Status Sponsoravtaler.

Kort gjennomgang av status samt utarbeide en enkel plan for videre arbeid.

 

4.     Web sider. 

Hva er status og hvor står vi.

 

5.     Søknader om støtte. 

Hvilke har vi ute og hva er status.

 

6.     Aktivitetslederkurs.

Status og eventuelt kurs for nye.  

 

7.     Prosjekter.

Kort gjennomgang mht til ”Prosjekter”. 

 

8.     Eventuelt.

-         Kort orientering om ”Påske-samling”

-         Andre eventuelle saker som ønskes behandlet.

 

mvh

terje

Posted on 06 Apr 2011 by terje

DUGNAD

Ettersom vi nå skal starte våre aktiviteter er det også påkrevet at vi alle gjør en innsats på området.

Vi skal i hovedsak rydde og fjerne søppel. 

Vi starter derfor dugnaden på banen LØRDAG 2 APRIL, KL 11.00.

mvh

Terje

Posted on 24 Mar 2011 by terje

SESONGÅPNING 2011

Etter nøye vurdering av værmeldinger, baneinspeksjon og noen interne vurderinger har vi besluttet å åpne banen for kjøring på lørdag.  Det vil derfor bli

SESONGÅPNING AV MOTOCROSSBANEN LØRDAG 26 MARS, KL 12.00!!smilesmilesmile

Vi hadde opprinnelig planlagt å bruke lørdag til å klargjøre banen da den trenger en "gjennomgang" med maskiner.  I og med at det meldes flott vær på lørdag men regn på søndag forsøker vi derfor å få deler av banen ferdig på lørdag.  Det må derfor påregnes at vi kun åpner deler av banen mens vi prepper andre deler.

Barnebanen er klar til å tas i bruk i sin helhet.

Vi ønsker derfor alle hjertelig velkommen og ser frem til å se dere igjen.

NB:  HUSK KJØRELISENS FOR 2011, SAMT MEDLEMSKORT 2011.

Mvh

Terje

Posted on 24 Mar 2011 by terje

Baneforhold;

Dessverre er det ennå "litt vinter igjen" på banen vår.  Som tidligere skrevet så har vi ryddet snø over hele banen med unntak av "dalene" som vi ikke kommer til med hjullasteren da vi ikke har kjettinger til den.

Det begynner likevel å tine opp endel og dersom neste ukes værmeldinger slår til skal det bli mye sol og varme.  Det er derfor en mulighet for at vi kanskje kan åpne banen for første ordinære kjøring i 2011 neste helg.  La oss håpe på det...

Følg med her på nettsiden så skal dere bli oppdatert utover uken med hensyn til kjøring neste helg...smile

mvh

Terje

Posted on 17 Mar 2011 by terje

Hei Alle Fredag 11 Mars

først og fremst, Takk til alle som stilte opp på vårt Årsmøte i går !!  Selv om det ble litt ekstraarbeid i etterkant er vi fornøyd med å ha dette unnagjort.

Når det gjelder banen er det dessverre ennå vinter....  Det virker som den "sitter godt" i år og det er fremdeles snø på banen.  Når det skal sies har vi snart skuffet hele banen med hjullasteren slik at vi nok har "spart inn" en måned på åpningen vår.  Jeg skal oppdatere etterhvert men foreløpig er det dessverre ennå vinterforhold.

Hilsen

Terje

Posted on 11 Mar 2011 by terje

BILLIG MEDLEMSKONTINGENT !!

Som jeg håper dere har fått med dere, har styret i klubben valgt å sette ned medlemsavgiften for 2011 til Kr 600,- for Senior medlemmer og Kr 400,- for Juniormedlemmer.

Dette er gjort for å imøtekomme de kommentarer og synspunkter som er fremkommet fra medlemmer og førere i året som gikk.  Vi er også klar over at endel valgte å ikke være medlemmer på grunn av dette og vi håper nå at disse ser seg tjent med å melde seg inn igjen.  Husk at dersom du kjører på banen vår mer enn 12 ganger i løpet av et helt år vil det lønne seg å bli medlem.  Det er også selvsagt mulig å være medlem i mer enn en klubb for å spare litt på kjøreavgift.

Selv om det kanskje er litt tidlig å nevne det vil vi allikevel røpe at vi  vurderer å holde åpent hele året med kjøring også på vinterstid.  Dette avhenger av økonomien vår og medlemsantallet.  Vi håper derfor at dere alle kan bidra til å verve medlemmer og spre nyheten om at vi har satt ned medlemskontingenten.  Med flere medlemmer, kommer bedre tilbud...

Vi minner også om at vi har sendt ut giro for medlemskontingent for 2011.  Dersom du av en eller annen grunn ikke har fått denne kan du kontakt klubben så skal vi ordne utsending av giro.  Kontakt Terje eller Evinind Hovet så ordner vi dette.

Når det gjelder banen er det fremdeles vinter...  Vi jobber kontinuerlig med snørydding av banen og håper på mere mildvær...

NB;  Husk også Årsmøtet vårt på Torsdag 10 Mars, Kl 18.00 på banen.

Posted on 04 Mar 2011 by terje

UTSETTELSE AV ÅRSMØTE

Grunnet årsaker utenfor vår kontroll er vi dessverre nødt til å utsette årsmøtet den 24 februar.  Det er ingen dramatikk i dette men vi er allikevel nødt til å utsette årsmøtet og har derfor bestemt at dette skal avholdes;

TORSDAG 10 MARS, KL 18.00

Møtet blir selvsagt i klubbhuset på banen og agenda for møtet er identisk med tidligere utsendt innkalling.  vi sender derfor ikke innkallingen på nytt.

mvh

Terje

Posted on 15 Feb 2011 by terje

VIKTIG - VIKTIG - VIKTIG

Nå er sponsorpakkene ferdige !!

Jeg oppfordrer derfor alle som;

- kjenner noen

- har en rik onkel

- har penger til overs

- har en snill arbeidsgiver

om å ta kontakt med meg på mail, thinc@online.no eller på telefon 977 14 500.

Det er svært viktig at vi klarer å gjøre noe med inntekts siden i klubben vår.  Det gir oss mulighet til å løfte klubben og området opp på et helt annet nivå enn før og vi kan starte med flere aktiviteter som verkstedklubb, flere og større løp, mere trenings aktiviteter osv. 

Jeg vet at det er flere av dere som leser denne siden som har muligheter og jeg ber derfor alle om å være med å dra lasset slik at dette ikke bare faller på noen få ildsjeler.  Alt er klart og ferdig og dere vil få en enkel innføring i hvordan dette kan gjøres som er veldig lett å bruke.  Dette haster og vi må starte snarest da det ikke er lenge igjen før vi starter sesongen.

Jeg håper derfor å høre fra degsmile

mvh

Terje

 

Posted on 04 Feb 2011 by terje

Banens Tilstand

Jeg får ofte spørsmål om hvordan banen er i forfatning, er snøen tint, er det bart eller is, blir det kjøring til helgen, osv.

Per i dag Torsdag 3 februar er banen fremdeles isbelagt.  Hvis noen ønsker å kjøre må de derfor ha piggdekk.  Hvis det er ønsker om dette vennligst send meg en mail på thinc@online.no eller ring / sms meg på mobil 97714500.  Hvis det er tilstrekkelig med folk kan jeg forsøke å organisere noe.  Husk at de som nå skal kjøre må ha gyldig lisens for 2011.  Ta derfor med kvittering og / eller lisenskort med kvittering.

Vi forsøker for øvrig å holde snøen borte fra banen slik at det tiner så raskt som mulig.  Vi har klart å rydde det meste av snøen bort men kan dessverre ikke kjøre ned i "dalene" da hjullasteren ikke har kjettinger.  Vi håper å kunne holde det slik og at vi kan starte normal kjøring så tidlig som mulig denne sesongen.

mvh

terje

Posted on 03 Feb 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo