01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

BANEN STENGT I MORGEN LØRDAG 21 MAI

Som vanlig er banen stengt når det er Sørlandscup. 

Jeg har tidligere skrevet at vi skal ha fyrstikksalg også i morgen.  Dette er selvsagt feil da mange deltar i sørlandscupen.  Ny dato kommer etterhvert.

Møt opp i Vennesla og se på hvis du ikke deltar...smile

mvh

terje

Posted on 20 May 2011 by terje

test

dette er en test
Posted on 16 May 2011 by terje

FYRSTIKKSALG

HUSK FYRSTIKKSALGET I MORGEN MANDAG 16 MAI, KL 17.00.smile

MØT OPP PÅ BANEN KL 17.00 SÅ ORGANISERES DETTE DERFRA.

mvh

terje

Posted on 15 May 2011 by terje

SØRLANDSCUP

Vi har fått noen spørsmål om det blir Sørlandscup hos oss i år og det blir det selvsagt.  Vi er i prosess med NMF nå og løpet er derfor ikke kommet inn på terminlisten ennå, men det kommer!!

2 Runde av Sørlandscupen, 2011, blir avholdt på banen hos oss, Søndag 19 Juni.  Forøvrig er det 1 runde av sørlandscupen i Vennesla neste helg på Lørdag 21 mai og vi vil da tradisjon tro holde stengt.  Jeg skal imidlertid poste dette en gang til slik at alle får det med seg.

Før øvrig skal vi nå starte opp med treningene med Terje Eriksen igjen og det blir sikkert kjempeartig.  Det var stor suksess i fjor og vi håper så mange som mulig vil være med også i år igjen.  Jeg kommer tilbake med mere informasjon om dette såsnart vi er klare.

mvh

terje

Posted on 14 May 2011 by terje

Bilde galleri er installert på nettsidenTrykk på "bilder" linken i menyen!Det ligger her bilder fra treningene 26.april og 07.mai. Etter Pål preppet hoppet, tok det litt av med en Wipping-konkuranse blant førerene

Posted on 08 May 2011 by Geir

STENGT!!!!

Banen er dessverre stengt i morgen på grunn av manglende aktiitetsleder, konfirmasjoner, åpning i Vennesla, mm.

NB!!

Breimyr på Vennesla  har sesong åpning  i morgen, men dette er kun for medlemmer som har deltatt på dugnaden!!

Posted on 07 May 2011 by terje

Diverse Saker

Vi vil i løpet av noen dager poste referatet fra styremøtet på torsdag på denne siden.  vi venter bare til styret har fått lest utkastet og eventuelt kommet med sine kommentarer.  Det var allikevel noen saker fra styremøtet vi allerede nå ønsker å informere om;

1.  Vi gjør felles fremstøt med salg av fyrstikker den 16 Mai, kl 17.00.  Møt opp på banen så kommer flere voksne for å kjøre.  Vi skal også gjøre det samme på Lørdag 21 Mai, men da vil vi forsøke å få tillatelse til å stå ved noen av de store butikkene på Sørlandssenteret.  Vi ser for oss at dere da tar med sykkelen, utstyret og står foran noen utvalgte butikker.  Dette kommer vi tilbake til men vil gjerne at alle i første omgang kommer på banen Mandag 16 Mai klokken 17.00 hvor dette blir koordinert.

2.  Vi trenger også flere som kan gjøre et fremstøt med hensyn til sponsorer.  Hvis du kjenner noen eller kan henvende deg til noen butikk, bedrifter eller andre som er villig til å sponse klubben med Kr 7.000,- per år i 2 år, så kontakt Terje så får du all info du trenger.  Vi SKAL ha flere sponsorer enn det vi har til nå....

3.  Husk Lisenskurset til førstkommende Torsdag kl 16.30.  Kurset koster Kr 200,- per medlem (glemte å nevne det da jeg skrev om det sist....)

4.  Det er kjøring som normalt i helgen.  Husk å ta med lisenskort og medlemsbevis da vi må ha en ny runde med kontroller på dette.  Vi har kun fått innbetalt innmelding fra 48 medlemmer til nå og det er altfor få.

Vi ses!!

mvh

terje

Posted on 06 May 2011 by terje

Norgescup Sarpsborg i Helgen...

Det har blitt en "øm", og noe smertefull start på uken for våre deltagere på Norgescupen i Sarpsborg i helgen...wassat

Kristoffer Hansen var mest uheldig og brakk lårbeinet etter et svev til 18 og 18,5 i stil...  Han ble operert på Fredrikstad Sykehus og er etter forholdene i bra form.  Kristoffer kommer til Kristiansand sykehus på tirsdag og vil være til oberservasjon noen dager.  På vegne av klubben sendes ønske om God Bedring og vi håper å se ham snart igjen.  Jeg snakket med ham på telefonen og han håpet å rekke deltagelse på Sørlandscupen i Sørlandsparken i Juni....laughinglaughing (typisk "crossgæning...)  Blomster vil som vanlig bli oversendt fra klubben.

Thomas Jørgensen deltok også og har haltet seg inn i ny uke med en skikkelig lårhøne og et solid kutt på armen...wassat Etter diverse "tryninger" fullførte han allikevel og første løp i sesongen er dermed vel unnagjort.  Godt jobba Thomas!!!

Jan Eric Heiseldal deltok også i sin debut i Norgescup.  Han oppgave var mest å lære og få erfaring.  Sett fra den siden var deltagelsen veldig fin og lærerik.  Han fikk til og med inspisert og kjent på banen med ansiktet, ryggen, hendene og diverse andre kroppdeler...laughing  Han gav seg imidlertid ikke og etter flere solide "tryninger" fullførte han alle løpene.  Han ledet sågar starten to ganger men ble kjørt ned begge ganger, siste løp ut som siste mann men fullførte etter å ha kjørt seg opp 8 plasser...smile  godt jobba Eric!!

Som formann i klubben oppfordres alle som kan og har lyst, til å være med på disse løpene, det er gøy, flott miljø og ikke minst lærerikt.  I tilleg skal vi forsøke å få til litt flere lokale løp også i tiden som kommer hvis vi klarer.

mvh

terje

Posted on 02 May 2011 by terje

STYREMØTE

Vi skal ha Styremøte i klubbens lokaler førstkommende Torsdag og alle er invitert.  Ta gjerne en tur innom og vær med på gjennomgangen.  Her er innkallingen;

                                                                  INNKALLING TIL STYREMØTE

 

Det innkalles herved til styremøte i Kristiansand Motorcross Klubb, torsdag 5 mai, 2011,

Kl 18.00 i Klubbens lokaler i sørlandsparken.

 

Saksliste;

 

1.      Referat.

Underskrift av referat fra siste styremøte 7 april.

 

2.      Økonomistatus. 

Gjennomgang av Inntekter siste periode, regninger samt Saldo.  Videre en gjennomgang av medlemssituasjon, innbetalinger og nytt system.

 

3.     Status Sponsoravtaler.

Kort gjennomgang av status samt utarbeide en enkel plan for videre arbeid.

 

4.     Web sider. 

Plan for videre arbeid samt eventuell overføring av Domene.  Hvilke funksjonaliteter ønskes

 

5.     Søknader om støtte. 

Hvilke har vi ute og hva er status.

 

6.     Aktivitetslederkurs.

Status og eventuelt kurs for nye. Det er behov for en ansvarlig person til å koordinere. 

 

7.     Prosjekter.

Kort gjennomgang mht til ”Prosjekter”. 

 

8.     Eventuelt.

-         Andre eventuelle saker som ønskes behandlet.

mvh

terje

Posted on 02 May 2011 by terje

LISENSKURS - LISENSKURS - LISENSKURS

Klubben avholder Lisenskurs med Terje Eriksen for de som trenger dette på Torsdag 12 Mai, Kl 16.30.

Kurset vil foregå i Klubbens lokaler på banen og bestå av 2 timer teori, etterfulgt av 2 timer med Kjøring.

Alle må derfor ta med sykkel og nødvendig utstyr for å kjøre.

Påmelding til meg på thinc@online.no snarest mulig.

Mvh

Terje

Posted on 01 May 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo