01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

"PÅ AN" IGJEN..

Da var første del av helgen unnagjortsmilesmile

Med over 50 førere på banen har det vært skikkelig fart og moro i dagsmile

Vi har lagt oss litt i selen og banen ble i ettermiddag preppet på nytt og er nå nypreppa igjensmilesmile

Benytt sjansen og still opp i morra også, nye lodder nye gevinster på nypreppa bane.

Vi ses!!!

mvh

terje

Posted on 15 Oct 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Det meldes skikkelig flott vær i helgen med sol og "levelige" temperaturer.  I og med at flere andre baner nå er stengt venter vi storinnrykk i helgen.  Vi skal forsøke å preppe litt og stelle alt i grei stand slik at det blir max for alle.

Benytt sjansen, ta med deg sykkelen og kos deg før det blir vinter !!!smilesmile

mvh

terje

 

Posted on 14 Oct 2011 by terje

Fin dag på banen:

Vi har hatt en ny flott dag på banen i dag lørdag 8 oktober.  Fint varmt vær uten særlig vind med fine kjøreforhold.  Vi har også lagt inn et nytt lite hopp som de fleste synes var både artig og utfordrende, dessuten passet det for alle.  Noen hoppet litt, andre hoppet langt, men alle likte det godt.

Vi var nesten 30 førere på banen også i dag og det gleder oss i styre stell at det er flere og flere som kommer og koser seg på banen.

Som dere kanskje vet har vi også hatt baneinspeksjon fra Norges Motorsport Forbund i uken som gikk.  Dette fordi den nåværende Banegodkjenningen utgår 31 Desember 2011.  Vi må derfor ha ny banegodkjenning.  Banen inspiseres og godkjennes etter internasjonale regler og vår bane også underlagt disse. 

Inspeksjonen gikk veldig greit og vi har ikke fått mange eller store endringer som må gjøres.  Det vil bli laget en rapport som klubben får i løpet av kort tid.  Jeg skal lage utdrag av denne rapporten og legge dem ut her slik at alle ser hva som må gjøres for å få ny banegodkjenning. 

Selv om dette ikke var noe alvorlig må alle belage seg på litt dugnad slik at vi får gjort det som skal til for å kunne kjøre på banen med ny banegodkjenning i årene som kommer.

mvh

terje

 

Posted on 08 Oct 2011 by terje

TRENING - TRENING - TRENING

TORSDAG 6 OKTOBER ER DET TRENING PÅ BANEN FRA KL 17.00smile

Treningen er åpen for alle og koster Kr 100,- i tillegg til vanlig baneleie.  For klubbens medlemmer betyr det tilsammen Kr 150,- og for andre er det tilsammen Kr 200,-.

Bruk anledningen til å bli bedre, kjøre sikrere, fortere og ha ennå mer gøy !!

vi ses.

mvh

terje

Posted on 04 Oct 2011 by terje

EN SUPER DAG...!!!

I dag lørdag 1 oktober 2011 har vært en super dag for klubben og dere alle...smilesmile

La meg først rette en STOR TUSEN TAKK  til alle som var med på en kjempe effektiv og veldig bra dugnad!!!   Det var som dere sikkert la merke til mer enn 20 deltagere på dugnaden og det er veldig bra!!  Dette er fremskritt som dere alle nyter godt av og som gjør klubben til et bedre sted å være, en bedre bane å kjøre på og skaper mere moro for dere alle på banen.smile

Jeg er også veldig glad for å se at vi etterhvert har såpass mange nye medlemmer og førere på banen.  Dere skal være hjertelig velkommen alle som en, og jeg håper dere trives og har det greit i klubben.  Husk også at hvis det er ting du lurer på enten med sykkelen, med kjøringen, med klubben eller andre ting så må dere for all del spør, så skal vi hjelpe så godt vi kan.

I morgen søndag er vi "på an igjen" kl 12.00.  Det meldes flott kjørevær uten sol eller regn med gode forhold så det er bare å stå på !!

Se forøvrig hva vi fikk utrette i dag merket med rødt under!! 

mvh

terje

Posted on 01 Oct 2011 by terje

DUGNAD - DUGNAD - DUGNAD - DUGNAD

Husk at vi starter dagen med dugnad i morgen lørdag 1 oktober.  Det meldes "sommervær"smile så dette burde passe veldig greit...

Vi skal forsøke å få unna følgende (i prioritetsrekkefølge);

- Fikse porten        FERDIG

- Kle igjen og tette de nye garderobebrakkene    FERDIG

- Plukke stein og kappe busker og trær rundt i banen   FERDIG

- Rydde søppel, rask og rot og kjøre det til søpla   FERDIG

- fikse gjerder langs banen og sette opp nytt der som trengs   FERDIG

- rydde rundt kummer og drenering   FERDIG

- Skrape og male trapp og rekkverk til "kontrolltårn" samt inn/utkjøringsportal

- Male garderobebrakker

- Sette opp plater langs siden av "tilskuerbrakker"

- Rette opp og fundamentere "tønnene" til flaggpostene" som står skjevt

- Lage trapp og inngangsparti til grarderobebrakkene

Dersom vi er ferdig med dette før klokken 14.00 skal vi starte kjøringen litt tidligere...smilesmile

Fra spøk til alvor.   Som dere alle ser mangler det ikke på oppgaver og nødvendige ting som vi hele tiden må tenke litt på.  Når dere ser denne listen og i tillegg vet at vi må bruke flere timer på å preppe banen hver uke er det lett å se at hele dette anlegget ikke blir bedre eller opprettholder seg selv...  vi må alle være med å ta et tak av og til.  Vi må også huske at Banen skal ha ny banegodkjenning i løpet av året slik at den bør fremsttå så pen og ordentlig som vi klarer å få til.  Allerede neste torsdag kommer folk fra anleggsgruppa i Norsk Motorsport Forbund for å gjøre første vurdering av banen.

Vi ses på lørdag, og husk, ta med litt verktøy, sag, hammer, øks, areidstøy og selvsagt, sykkelensmilesmile

mvh

terje

Posted on 30 Sep 2011 by terje

En god dag...!!!

Jeg håper alle hadde det skikkelig artig på crossbanen i dagsmilesmile

Det er for tiden meget gode forhold på banen og vi hadde hele 36 førere på banen i dag.  Det er skikkelig moro og vi håer dere alle kommer tilbake på lørdag selv om det er dugnad...he hesmile

Vi skal gjøre slik som vi har begynt med at vi har dugnad fra kl 11.00 - 14.00.  Deretter kan alle som har deltatt på dugnaden kjøre gratis frem til minst kl 16.00smile

Vi skal også forsøke å preppe litt på banen før lørdag og det kommer kanskje en "overraskelse" til alle på banen på lørdag...  den som kommer får se.

Det vil være fint om dere tar med hammer, sag, øks.  Hvis vi blir mange nok kan det også være at vi maler og ta derfor med noe som kan tåle å bli malt med.  Jeg skal komme tilbake med mere info om hva vi skal gjøre om 1-2 dager, så følg med i åndeløs spenning...tongue

mvh

terje

Posted on 27 Sep 2011 by terje

DUGNAD

LØRDAG 1 OKTOBER Kl 11.00 ER DET DUGNAD.smile

Vi kommer tilbake med mere detaljer men informerer om dette nå slik at alle har god tid til å planlegge det.

mvh

terje

 

Posted on 23 Sep 2011 by terje

DIVERSE

Lørdag er det Sørlandscup på Finsland igjen..smile

Tradisjonen tro holder vi stengt på vår bane i solidaritet med vår "naboklubb" og benytter anledningern til å oppfordre alle som ikke har meldt seg på til å få fingeren ut..!!

Lykke til for alle deltagere!!!

Vi har også etpar andre ting som nevnes;

- Tirsdag 27 september får vi besøk av Kristiansand Foto Klubb som vil ta "action bilder" av dere.

Alle som skal bruke banen denne tirsdagen må derfor være forberedt på å bli tatt bilder av, både på banen og i depot.  Bildene vil bli sendt klubben på CD og jeg skal sørge for at disse blir lagt ut på nettsiden vår.

Det begynner å mørkne tidligere om kveldene men vi fortsetter tirsdagskjøringene en stund til.  Følg med på nettsiden så oppdaterer vi her når vi eventuelt avslutter disse for sesongen.  Lørdager og søndager kjører vi som normalt.

Vi har også etpar ting vi må gjøre på banen før vinteren.  Garderobebrakkene må tettes igjen, porten må fikses og vi må ta en generell "opprydning" før vinteren.  Dette kommer vi tilbake til med innkalling til dugnad her på nettsiden.

hilsen

terje

Posted on 21 Sep 2011 by terje

TRENING TRENING TRENING

Torsdag 1 september Kl 17.00, starter vi trening igjensmilesmile...

Det er mange som har spurt om dette og vi vil starte dette igjen slik som har vært praktisert tidligere.  Treningene ledes av Terje Eriksen og passer for ALLE nivå.  Treningen koster Kr 100, pluss baneavgift (Kr 50,- for medlemmer og Kr 100,- for ikke medlemmer). 

Det er ikke nødvendig å melde seg på bare møte opp!!

mvh

terje

Posted on 23 Aug 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo