01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

DUGNAD - DUGNAD - DUGNAD

DUGNAD LØRDAG 5 NOVEMBER, KL 11.00.

Torsdag 6 Oktober hadde vi Baneinspeksjon fra Norsk Motorsport Forbund da vår nåværende banegodkjenning fra Norsk Motorsport Forbund utgår 31.12, 2011.

Vi ble da pålagt enkelte utbedringer som må gjøres for at banen skal godkjennes for nye 3 år. 

Det er derfor svært viktig at vi får med nok deltagere på denne dugnaden for klare å gjøre unna de tiltak vi er pålagt å utføre for å opprettholde kravene til banegodkjenning.  Vi er avhengig av at det ikke er frost i bakken for å gjøre disse utbedringene og vi skal derfor gjøre dette på dugnaden til Lørdag.  Jeg tror at vi kan klare det meste av dette dersom vi blir mange nok og vi vil derfor forberede denne dugnaden i uken som kommer.  Vi skal skaffe gravemaskin, en ekstra hjullaster og muligens en dumper. 

Konsekvenser;

Dersom vi ikke klarer å utføre dette før nåværende godkjenning utgår må vi sannsynligvis vente til våren 2012 før vi kan ta i bruk banen igjen.  Banen kan ikke brukes uten gyldig banegodkjenning da forsikringene ikke vil være gyldige. Vi må da vente til det er frostfritt i bakken, utføre det som skal gjøres, søke ny godkjenning, og begynne å kjøre når vi har fått denne.

 

Dette er helt opp til dere medlemmer…  Jeg antar at ingen ønsker en slik situasjon og anmoder derfor alle til å stille opp, ring og meld fra til de andre, så klarer vi dette på lørdag.smile

 

Mvh

 

terje

Posted on 30 Oct 2011 by terje

Dugnad

I forbindelse med den kommende dugnaden neste helg, har Terje laget en bildeserie som viser hva vi må gjøre for å få godkjent banen til neste sesong:
Banegodkjenning.pdf

Posted on 30 Oct 2011 by Geir

FINE FORHOLD

Velkommen til nypreppet bane og flotte forhold lørdag kl 12.00smilesmile

mvh

terje

Posted on 28 Oct 2011 by terje

STENGT - STENGT - STENGT

Minner for ordens skyld om at banen nå er stengt på Tirsdager på grunn av at det blir mørkt så tidlig.angry

Vi kjører selvsagt som vanlig på Lørdager og Søndager fra kl 12.00 til kl 16.00.smile

mvh

terje

Posted on 24 Oct 2011 by terje

MX HELG...

Som flere kanskje har fått med seg skal det være endel aktiviteter på banen i Froland i helgen.  Vi henstiller til de som har lyst å kjøre løp å melde seg på og ta turen til Froland.

Vi har også fått spørsmål om vi skal holde stengt på grunn av dette men vi har kommet frem til at det kan vi ikke da ønsker å benytte banen hos oss i weekenden.

Så... 

Vi holder åpent til vanlige tider, kl 12.00 - 16.00, men minner om alt som skjer i Froland på Søndag med stafettløp både for 85 og "åpen" klasse.

mvh

terje

Posted on 20 Oct 2011 by terje

STENGT TIRSDAG 18 OKTOBER

I morgen tirsdag 18 Oktober meldes det regn.  Med regn og overskyet vær blir det mørkt såpass tidlig at vi har valgt å holde banen stengt i morgen tirsdag 18 oktober

Vi må sannsynligvis innfinne oss med å kjøre lørdager og søndager fremover slik at dere alle kan planlegge for det.  Greit å vite med hensyn til "mekking" og vedlikehold, nå har dere skikkelig god tid så da er vel syklene i tipp topp stand hver gang dere kommer, ikke sant...tongue

mvh

terje

Posted on 17 Oct 2011 by terje

"PÅ AN" IGJEN..

Da var første del av helgen unnagjortsmilesmile

Med over 50 førere på banen har det vært skikkelig fart og moro i dagsmile

Vi har lagt oss litt i selen og banen ble i ettermiddag preppet på nytt og er nå nypreppa igjensmilesmile

Benytt sjansen og still opp i morra også, nye lodder nye gevinster på nypreppa bane.

Vi ses!!!

mvh

terje

Posted on 15 Oct 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Det meldes skikkelig flott vær i helgen med sol og "levelige" temperaturer.  I og med at flere andre baner nå er stengt venter vi storinnrykk i helgen.  Vi skal forsøke å preppe litt og stelle alt i grei stand slik at det blir max for alle.

Benytt sjansen, ta med deg sykkelen og kos deg før det blir vinter !!!smilesmile

mvh

terje

 

Posted on 14 Oct 2011 by terje

Fin dag på banen:

Vi har hatt en ny flott dag på banen i dag lørdag 8 oktober.  Fint varmt vær uten særlig vind med fine kjøreforhold.  Vi har også lagt inn et nytt lite hopp som de fleste synes var både artig og utfordrende, dessuten passet det for alle.  Noen hoppet litt, andre hoppet langt, men alle likte det godt.

Vi var nesten 30 førere på banen også i dag og det gleder oss i styre stell at det er flere og flere som kommer og koser seg på banen.

Som dere kanskje vet har vi også hatt baneinspeksjon fra Norges Motorsport Forbund i uken som gikk.  Dette fordi den nåværende Banegodkjenningen utgår 31 Desember 2011.  Vi må derfor ha ny banegodkjenning.  Banen inspiseres og godkjennes etter internasjonale regler og vår bane også underlagt disse. 

Inspeksjonen gikk veldig greit og vi har ikke fått mange eller store endringer som må gjøres.  Det vil bli laget en rapport som klubben får i løpet av kort tid.  Jeg skal lage utdrag av denne rapporten og legge dem ut her slik at alle ser hva som må gjøres for å få ny banegodkjenning. 

Selv om dette ikke var noe alvorlig må alle belage seg på litt dugnad slik at vi får gjort det som skal til for å kunne kjøre på banen med ny banegodkjenning i årene som kommer.

mvh

terje

 

Posted on 08 Oct 2011 by terje

TRENING - TRENING - TRENING

TORSDAG 6 OKTOBER ER DET TRENING PÅ BANEN FRA KL 17.00smile

Treningen er åpen for alle og koster Kr 100,- i tillegg til vanlig baneleie.  For klubbens medlemmer betyr det tilsammen Kr 150,- og for andre er det tilsammen Kr 200,-.

Bruk anledningen til å bli bedre, kjøre sikrere, fortere og ha ennå mer gøy !!

vi ses.

mvh

terje

Posted on 04 Oct 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo