01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

AVLYST - AVLYST - AVLYST

ALL KJØRING I MORGEN SØNDAG 4 DESEMBER ER AVLYST !

Banen er dessverre såpass slitt, vasstrukken og full av vannpytter at vi må prioritere å få banen i så god stand vi klarer før vi tar den i bruk igjen.  Dette tar tid da vi stort sett er avhengig av dagslys for å gjøre dette. 

Dessuten er store deler av gjerdet mot søppelfyllingen blåst ned og det er derfor ikke forsvarlig å kjøre der før dette er reparert eventuelt utbedret.  Kummen i enden av startsletta er tett og må graves opp da det er en stor innsjø i svingen etter startsletta.  Dette kan vi ikke gjøre før det meste av vannet er borte.

Jeg vil ta opp i styret å foreta en skikkerlig utbedring av den delev av banen som vender mot søpla da jeg mener den ikke er forsvarlig selv med gjerde.  Jeg mener vi bør flytte banen 2-3 meter inn fra søpla og lage en skikkelig grus / jordvoll på yttersiden mot søpla.  Dersom noen vet om noen med en brøyt så er jeg svært interessert i å snakkes sammen.  Jeg kan nås på telefon 97714500 eller mail, thinc@online.no.

mvh

terje

Posted on 03 Dec 2011 by terje

ARBEID...

I morgen skal vi gjøre vårt beste for at kjøring på søndag blir på en fin og preppet bane.  Alle som vil være med å hjelpe i morgen løsrdag er hjertelig velkommen.

Vi trenger spader og grafser for de som kommer ville det vært fint om noen tok med dette.  Ellers trenger vi flere "treskruer" og gjerne elektrisk drill med bits til å skru inn med.

Vi ses.smile

mvh

terje

Posted on 02 Dec 2011 by terje

KJōRING I HELGEN

Som dere alle kan se på værmeldingen meldes det skikkelig drittvær på lørdag men bra vær på søndag.  Banen er nå temmelig slitt og "røff" og det har dannet seg relativt store vanndammer ute på banen. 

Jeg ønsker derfor å benytte lørdagen til å preppe banen og kvitte oss med mye av vanndammene som er dannet.  På den måten får vi preppet i dagslys, banen blir bedre til søndag og vi kvitter oss med mye av vannet.  Det meldes kaldere vær neste uke og dersom det blir frost er det en stor fordel å være kvitt de største vanndammene.

Vi vil derfor ikke ha kjøring på lørdag 3 desember men på søndag 4 desember, og da meldes det sol og fint vær.

Det er allikevel endel dere alle kan bidra med på lørdag dersom dere savner banen veeeldig...smile  Vi har nå begynt på "Ventesonen" og Bane depotet og det kan vi selvsagt jobbe med.  Videre trenger ivi å innmontere en dør i den ene garderobebrakken snarest.  Jeg skal forsøke å "tigge" en dør et sted men dersom noen har en brukandes dør liggende vennligst si fra til meg på mail thinc@online.no snarest.  Når vi får en dør må den også monteres.

Alle som finner veien på lørdag skal være garantert arbeidsoppgaver men det er ingen "tvangsdugnad" denne gangen.  Det viktigste nå er å få vannet på banen bort og preppet opp litt her og der.

mvh

 

terje

 

Posted on 01 Dec 2011 by terje

FLOTT HELG..

Så var nok en flott helg på crossbanen oversmile

Det har vært skikkelig futt og fart denne helgen med over 100 førere i aksjon på banen lørdag og søndag.  Vi har fått masse skryt for banen vår og det er vi veldig glade forsmile

Vi takker alle tilreisende for besøket, både Kjetil Gundersen med følge, medlemmer fra Kongsberg og andre klubber, og ønsker selvsagt alle hjertelig velkommen tilbake når det måtte passe.

Videre vil jeg på vegne av klubben selvsagt takke Unni for strøken "kioskdrift" (og kjempegode vafler) som alltid, Kjell og Renate Rognan for masse velvillighet med låsing og hjelp til besøkende og andre samt alle dere medlemmene våre som kom til banen og skapte fott stemning og masse morrosmile

Vi håper på fortsatt "sommertemperaturer" og håper vi ser dere igjen neste helg.

ha en strålende uke alle sammen.

mvh

terje

Posted on 20 Nov 2011 by terje

HONDA - HONDA - HONDA

Førstkommende helg, 19 - 20 november inviteres alle til demokjøring og presentasjon av Hondas 2012 modeller.smilesmile

Vi får besøk av Kjetil Gundersen som har med seg flere modeller av Hondas 2012 utgaver, fra de helt minste til de større syklene. 

Det blir grilling, gratis kaffe, og vi skal forsøke å lage litt ekstra show og moro denne helgen.  Dette passer alle utøvere fra de minste til de største...

Vi kommer derfor tilbake utover uken med mere info.smile

mvh

terje

Posted on 14 Nov 2011 by terje

KJØRING NESTE HELG 19 - 20 NOVEMBER

Så var kjøringen over for denne helgen.  Det virker som alle har kost seg, fått masse god trening og banen har vært svært bra.

Det "ryktes" at vi får besøk fra Kongsberg og andre klubber neste helg, og det synes vi er kjempegøysmilesmile  Alle er hjertelig velkommen hos oss og vi skal legge alt til rette så godt vi kan.

Jeg har også fått spørsmål om overnatting i området og for de som ønsker å leie seg husrom har vi følgende forslag;

Hamresanden Resort som ligger ca 7 minutters kjøring fra banen kan tilby følgende;

  • Caminghytte (2 voksne + 4 barn) Kr 750,- per natt
  • Leilighet (2 voksne + 4 barn) Kr 575,- per natt
  • Apartementsleiligheter på hotellet (plass til mange) 895 - 1195,- per natt.

Vi anbefaler å ringe Hamresanden Resort noen dager i forveien på telefon 38 14 42 80.    For de som har campingvogn, buss, bobil, ol. er det fullt mulig å parkere og bo gratis på banen selvsagt.  Vi ordner også strøm til Kr 100,- per døgn, hvis det er ønskelig.

Vi skal få preppet banen i løpet av uken slik at denne er nypreppet til helgen, og alt er klart både for alle som kommer.  Vi vurderer også å utvide åpningstiden fra Kl 11.00 - 16.00, men det skal vi komme tilbake til.  Vi vil også neste helg har noen "uoffisielle" løp, hvor vi starter alle som har lyst på grinda og kjører 2 runders "løp".  Dette falt i svært god smak denne helgen så hvis det er stemning for det gjentar vi dette også neste helg.

Vel Møtt neste helg !!smile

mvh

terje

Posted on 13 Nov 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Så var lørdagen unnagjort med 30 - 35 førere på banen.  Flotte kjøreforhold og bra bane...smile

Vi kjørte også et par "løp" med start på grinda, noe som falt i god smak hos de fleste.  Vi forsøker det samme igjen i morgen og oppfordrer alle til å ta en tur. Flotte forhold og vi starter Kl 12.00 i morgen søndag 13 november igjen.

Vi ses.

mvh

terje

Posted on 12 Nov 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Det meldes flott kjørevær til helgen og banen er svært god å kjøre på for tiden.  Ikke for bløt og ikke for tørr.smile

Selv om temperaturen ikke er helt T-skjorte, så tror jeg det kan bli en skikkelig supergod kjørehelg for de som vil få med seg nok en week end.smile

Vi skal forsøke å fikse litt på noen hopp oppganger slik at alt skal være optimalt når dere kommer.smile

Vel Møtt til helgen kl 12.00.

mvh

terje

Posted on 10 Nov 2011 by terje

FACEBOOK

Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg er på Facebook...

Svaret er JA jeg er det, selv om jeg ikke har vært der så ofte.  Skal forsøke å være der litt mer.  Hvis noen vil bli venn så er det bare å spørre, da jeg ikke husker alle navn.

mvh

terje

Posted on 06 Nov 2011 by terje

FANTASTISK HELG...

Så var helgen over og den har vært særdeles produktiv... smilesmile

Tusen Takk til dere alle som har vært med og gjort en strålende innsats på vår dugnad.  Vi hadde flere som arbeidet både lørdag og søndag og resultatet er kjempeflott.smile

Tusen Takk til Tor Magne som kjørte plater til oss!!  Resultatet ser dere neste gang dere kommer.... 

Det er på denne måten vi stadig blir litt bedre og forholdene bedres på og utenfor banen.

Kjempeinnsats alle sammen!!!smilesmile

 

mvh

 

terje

 

 

Posted on 06 Nov 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo