01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

KJōRING I HELGEN

Som dere alle kan se på værmeldingen meldes det skikkelig drittvær på lørdag men bra vær på søndag.  Banen er nå temmelig slitt og "røff" og det har dannet seg relativt store vanndammer ute på banen. 

Jeg ønsker derfor å benytte lørdagen til å preppe banen og kvitte oss med mye av vanndammene som er dannet.  På den måten får vi preppet i dagslys, banen blir bedre til søndag og vi kvitter oss med mye av vannet.  Det meldes kaldere vær neste uke og dersom det blir frost er det en stor fordel å være kvitt de største vanndammene.

Vi vil derfor ikke ha kjøring på lørdag 3 desember men på søndag 4 desember, og da meldes det sol og fint vær.

Det er allikevel endel dere alle kan bidra med på lørdag dersom dere savner banen veeeldig...smile  Vi har nå begynt på "Ventesonen" og Bane depotet og det kan vi selvsagt jobbe med.  Videre trenger ivi å innmontere en dør i den ene garderobebrakken snarest.  Jeg skal forsøke å "tigge" en dør et sted men dersom noen har en brukandes dør liggende vennligst si fra til meg på mail thinc@online.no snarest.  Når vi får en dør må den også monteres.

Alle som finner veien på lørdag skal være garantert arbeidsoppgaver men det er ingen "tvangsdugnad" denne gangen.  Det viktigste nå er å få vannet på banen bort og preppet opp litt her og der.

mvh

 

terje

 

Posted on 01 Dec 2011 by terje

FLOTT HELG..

Så var nok en flott helg på crossbanen oversmile

Det har vært skikkelig futt og fart denne helgen med over 100 førere i aksjon på banen lørdag og søndag.  Vi har fått masse skryt for banen vår og det er vi veldig glade forsmile

Vi takker alle tilreisende for besøket, både Kjetil Gundersen med følge, medlemmer fra Kongsberg og andre klubber, og ønsker selvsagt alle hjertelig velkommen tilbake når det måtte passe.

Videre vil jeg på vegne av klubben selvsagt takke Unni for strøken "kioskdrift" (og kjempegode vafler) som alltid, Kjell og Renate Rognan for masse velvillighet med låsing og hjelp til besøkende og andre samt alle dere medlemmene våre som kom til banen og skapte fott stemning og masse morrosmile

Vi håper på fortsatt "sommertemperaturer" og håper vi ser dere igjen neste helg.

ha en strålende uke alle sammen.

mvh

terje

Posted on 20 Nov 2011 by terje

HONDA - HONDA - HONDA

Førstkommende helg, 19 - 20 november inviteres alle til demokjøring og presentasjon av Hondas 2012 modeller.smilesmile

Vi får besøk av Kjetil Gundersen som har med seg flere modeller av Hondas 2012 utgaver, fra de helt minste til de større syklene. 

Det blir grilling, gratis kaffe, og vi skal forsøke å lage litt ekstra show og moro denne helgen.  Dette passer alle utøvere fra de minste til de største...

Vi kommer derfor tilbake utover uken med mere info.smile

mvh

terje

Posted on 14 Nov 2011 by terje

KJØRING NESTE HELG 19 - 20 NOVEMBER

Så var kjøringen over for denne helgen.  Det virker som alle har kost seg, fått masse god trening og banen har vært svært bra.

Det "ryktes" at vi får besøk fra Kongsberg og andre klubber neste helg, og det synes vi er kjempegøysmilesmile  Alle er hjertelig velkommen hos oss og vi skal legge alt til rette så godt vi kan.

Jeg har også fått spørsmål om overnatting i området og for de som ønsker å leie seg husrom har vi følgende forslag;

Hamresanden Resort som ligger ca 7 minutters kjøring fra banen kan tilby følgende;

  • Caminghytte (2 voksne + 4 barn) Kr 750,- per natt
  • Leilighet (2 voksne + 4 barn) Kr 575,- per natt
  • Apartementsleiligheter på hotellet (plass til mange) 895 - 1195,- per natt.

Vi anbefaler å ringe Hamresanden Resort noen dager i forveien på telefon 38 14 42 80.    For de som har campingvogn, buss, bobil, ol. er det fullt mulig å parkere og bo gratis på banen selvsagt.  Vi ordner også strøm til Kr 100,- per døgn, hvis det er ønskelig.

Vi skal få preppet banen i løpet av uken slik at denne er nypreppet til helgen, og alt er klart både for alle som kommer.  Vi vurderer også å utvide åpningstiden fra Kl 11.00 - 16.00, men det skal vi komme tilbake til.  Vi vil også neste helg har noen "uoffisielle" løp, hvor vi starter alle som har lyst på grinda og kjører 2 runders "løp".  Dette falt i svært god smak denne helgen så hvis det er stemning for det gjentar vi dette også neste helg.

Vel Møtt neste helg !!smile

mvh

terje

Posted on 13 Nov 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Så var lørdagen unnagjort med 30 - 35 førere på banen.  Flotte kjøreforhold og bra bane...smile

Vi kjørte også et par "løp" med start på grinda, noe som falt i god smak hos de fleste.  Vi forsøker det samme igjen i morgen og oppfordrer alle til å ta en tur. Flotte forhold og vi starter Kl 12.00 i morgen søndag 13 november igjen.

Vi ses.

mvh

terje

Posted on 12 Nov 2011 by terje

KJØRING I HELGEN

Det meldes flott kjørevær til helgen og banen er svært god å kjøre på for tiden.  Ikke for bløt og ikke for tørr.smile

Selv om temperaturen ikke er helt T-skjorte, så tror jeg det kan bli en skikkelig supergod kjørehelg for de som vil få med seg nok en week end.smile

Vi skal forsøke å fikse litt på noen hopp oppganger slik at alt skal være optimalt når dere kommer.smile

Vel Møtt til helgen kl 12.00.

mvh

terje

Posted on 10 Nov 2011 by terje

FACEBOOK

Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg er på Facebook...

Svaret er JA jeg er det, selv om jeg ikke har vært der så ofte.  Skal forsøke å være der litt mer.  Hvis noen vil bli venn så er det bare å spørre, da jeg ikke husker alle navn.

mvh

terje

Posted on 06 Nov 2011 by terje

FANTASTISK HELG...

Så var helgen over og den har vært særdeles produktiv... smilesmile

Tusen Takk til dere alle som har vært med og gjort en strålende innsats på vår dugnad.  Vi hadde flere som arbeidet både lørdag og søndag og resultatet er kjempeflott.smile

Tusen Takk til Tor Magne som kjørte plater til oss!!  Resultatet ser dere neste gang dere kommer.... 

Det er på denne måten vi stadig blir litt bedre og forholdene bedres på og utenfor banen.

Kjempeinnsats alle sammen!!!smilesmile

 

mvh

 

terje

 

 

Posted on 06 Nov 2011 by terje

DUGNAD - DUGNAD - DUGNAD

Da nærmer det seg dugnad i morgen og vi har gjort endel forberedelser allerede.  Det ser ut til at vi blir godt bestykket med maskiner slik at vi har mulighet til å også gjøre unna de litt større jobbene også.

Vi får trolig også stolper og plater til gjerde langs startsletten slik at vi kan sette ned gjerde.  Vi skal arbeide med følgende;

- Lage / forsterke voller i banen samt fylle på med ny sand  (maskinarbeid)

- Lage gjerde langs startsletten

- Flytte alle flaggposter (maskin & manuelt arbeid)

- Rydde stein, bildekk, o.a. langs kantene av banen

- Sikre kummen ved enden av startsletten.

Vi starter dugnaden kl 11.00.  Noen av oss vil sannsynligvis komme tidligere men det er opp til hver enkelt.  Vi trenger ikke så mye utstyr men dersom noen kan ta med Drill, helst oppladbar, til å sette inn treskruer, så går ting fortere. 

Ellers anbefaler jeg alle å ta med godt fottøy da det er vått på banen, gjerne arbeidshansker og regntøy selv om det nå heldigvis meldes minimalt med regn.smile

Vi tar ikke sikte på å åpne for kjøring i morgen da vi må benytte oss av alle maskiner og utstyr vi har klart å få låne gratis.  Dersom vi derimot blir mange nok og får gjort tilstrakkelig arbeid vil vi åpne for vanlig kjøring på søndag.  Dette er helt opp til dere!!!  Stiller dere mange nok, og jobber effektivt, vil vi få anledning til å kjøre på søndag.  Hvis ikke må vi også benytte søndagen til arbeid...angry

Vi ses i morgen.

mvh

terje

Posted on 04 Nov 2011 by terje

STYREMØTE

Det innkalles til Styremøte i klubben i dag tirsdag 1.11.11, kl 18.00, i klubbhuset.  Saker til behandling er føgende;

- Underskrifter og forberedelser til ekstraordinært årsmøte for å godkjenne regnskap fra i fjor som ikke ble godkjent av revisorene.

- forberedelser til dugnad til lørdag 5 november.

- forberedelser og gjennomgang av verv og valg på nye styremedlemmer på neste års ordinære styremøte.

- Eventuelt

Styremøtet er som alltid åpen for alle medlemmer som ønsker og delta. 

mvh

terje

 

Posted on 01 Nov 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo