01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

JUL & NYTTÅR

Så er tiden kommet...

På vegne av styret benyttes herved anledningen til å ønske alle hjertelig GOD JUL og et riktig GODT NYTTÅR!!

Vi ses i et spennende 2012.!!smilesmile

mvh

terje

Posted on 22 Dec 2011 by terje

ACTION CROSSBILDER AV DEG...

Nå som vi snart skal vise oss frem for "cross norge" synes jeg vi bør lage litt kule ting for dere som ønsker...

Jeg har lenge tenkt på alle de flotte "actionbildene" som finnes av de fleste av dere og hva vi kan gjøre med dem. 

Jeg har derfor snakket med Gaute hos Prikken Reklame i Vennesla og fått et kjempetilbud.

For ca Kr 250 - 300,- per stykk vil dere kunne få et bilde på 1 x 1 meter av dere selv, trykket på PVC duk med maljer i hvert hjørne.  Hvis dere kjøper 2 stk hver kan vi henge opp den ene på banen og dere beholder selv den andre til for eksempel, bilen, verkstedet, eller andre steder.

Dette vil gjøre baneområdet skikkelig kult og er en ting dere vil kunne ha i mange år fremover.  Så min oppfordring er;

Finn det kuleste / tøffeste bildet du har og hold det klart....

Foreløpig onsker jeg å sjekke interessen for dette, så jeg ber alle som er interessert å sende meg en mail på thinc@online.no så skal jeg begynne å lage en liste.  Det er ingen "bestilling" men kun en bekreftelse på at du ønsker det, så får vi se etterhvert om det er mange nok som er interessert.

mvh

terje

Posted on 20 Dec 2011 by terje

Norgescup 14 - 15 april, 2012

Så er det offisielt... det blir Norgescup på Kristiansand motocrossbane 14 og 15 april, 2012...wassatwassat

Det er med "skrekkblandet fryd" at jeg på vegne av klubben har akseptert oppdraget sammen med Setesdal Folkehøgskole, og med svært god hjelp fra enkeltpersoner i de øvrige klubber i regionen.  Vi har fått svært god støtte fra de øvrige klubber og det setter jeg umåtelig stor pris påsmile  Uten det hadde vi ikke klart å få dette til..

Dette kan bli skikkelig gøy...smile  Ved forrige NC i Sarpsborg var det 280 påmeldte, og Sarpsborg ligger på Østlandet.  Vi ligger midt mellom Østlandet og Vestlandet...  Dette blir garantert stort og er definitivt det største som er skjedd innen motocross på Sørlandet noensinne...smile

MEN...dette kommer til å kreve noe av ALLE..

Vi er helt avhengig av at våre medlemmer, foreldre, foresatte, onkler og tanter, besteforeldre og gjerne naboen, er med og gjør en innsats.  Vi har konkrete planer for området, banefasiliteter og ikke minst for banen.  Hvis dere nå stiller opp vil vi få et skikkelig løft som dere alle vil kunne nyte godt av etterpå.

Vi skal derfor ha et arbeidsmøte på klubbhuset tirsdag 3 januar, 2012, Kl 19.00.  Da skal vi presentere hva vil ønsker å gjøre, fordele arbeidsoppgaver og planlegge fremdriften videre.  Det er derfor svært viktig at dere stiller opp og viser at dere vil være med å få dette til sammensmile

Mvh

terje

Posted on 19 Dec 2011 by terje

ANGÅENDE MØTE

Jeg ser på Facebook at endel har fått med seg dette med hensyn til NC og møte på Onsdag kl 19.00, på klubbhuset.

Nå er det jo alltid slik at det ikke passer for alle, akkurat den dagen og det klokkeslettet.  For at ALLE skal få mulighet til å signalisere til oss dersom dere er positive og kan / vil delta med et eller annet den 14 - 15 april, kan dere gjøre følgende;

Send meg en mail på thinc@online.no med navn og antall som kan være med å hjelpe

På denne måten får alle mulighet til å si fra dersom dere ikke kan komme på onsdag.

Jeg oppfordrer alle til å stille opp!!  Det er ikke sikkert at alle får oppgaver som strekker seg over lang tid, og ingen skal bli "utnyttet".  Jeg oppfordrer dere alle til å snakke med foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer og alle som dere kan kidnappe denne lørdagen og søndagen.

Nå er dette opp til dere...!!!smilesmile

mvh

terje

Posted on 11 Dec 2011 by terje

VIKTIG - VIKTIG - VIKTIG

Jeg lovet en spennende nyhet for noen dager siden og her kommer den;

Vi står oppført med første runde av Norges cupen på vår bane 14 - 15 april neste år !!

Vi har fått drahjelp av hele Motorcrosslinjen på Valle Forkehøgskole og de fleste spesialfunksjoner blir derfor besatt av dem.  Vi må selvsagt være med å bidra med endel funksjoner selv og dette skal vi nå ha et møte om på klubbhuset vårt ONSDAG 14.12, KL 19.00.

Jeg oppfordrer ALLE til å komme da vi skal bestemme der og da om vi ønsker dette eller ikke.  Dersom det ikke kommer nok folk og vi får gode signaler på at her vil våre medlemmer stille opp, så kan vi ikke påta oss dette.

Dersom dette blir en realitet blir det garantert det største som er skjedd innen motocross på sørlandet noensinne.  Dette blir den første runden av noe løp til neste år og det kommer tradisjonelt mellom 250 - 300 førere. Det er en skikkelig boost for motocross på sørlandet og vi regner med NRK tv, radio og aviser og presse samt masse tilskuere.

Så jeg sier bare;  MØT OPP OG V&Aelig;R MED Å BESTEMME OM VI SKAL GJØRE DETTE ELLER IKKE!!!

Vennligst "spread the word"..smile

mvh

terje

Posted on 09 Dec 2011 by terje

Snipp - snapp - snute...

...og så var sesongen 2011 ute...wassat

Det ser i alle fall slik ut foreløpig.  Det er nå litt frost og hardt og is på og rundt banen.  Heldigvis klarte vi å drenere bort det værste vannet samtidig som vi fikk slettet av litt på de verste humple partiene.

Det betyr imidlertid ikke at vi skal ligge på latsiden!!!

Vi skal forsøke å utbedre banen i den bratteste bakken mot søppla, der hvor gjerdet har blåst ned.  Vi skal forsøke å gjøre denne delen litt annerledes og flytte traseen bort fra stupet ned til søpla.  På kanten skal vi lage en litt stor voll slik at bakken blir mere forsvarlig enn den er i dag.  Dersom vi lykkes blir bakken flatere, litt lengre og med en svak sving midt i bakken.  Dette vil gjøre området sikrere, lettere å preppe og ingenting vil kunne ødelegges av vær og vind.

Vi vil gjerne at dere kommer for å hjelpe til, da gjerdet trenger litt "oppstiving" og reparasjon her og der.  Videre er gjerdet ved porten rast ned igjen og dette må vi nå snart få fixet en gang for alle.

FØLG MED PÅ NETTSIDEN HER FOR EN SPENNENDE NYHET SOM KOMMER OM 1-2 DAGER !!!smilesmile

MVH

terje

Posted on 07 Dec 2011 by terje

AVLYST - AVLYST - AVLYST

ALL KJØRING I MORGEN SØNDAG 4 DESEMBER ER AVLYST !

Banen er dessverre såpass slitt, vasstrukken og full av vannpytter at vi må prioritere å få banen i så god stand vi klarer før vi tar den i bruk igjen.  Dette tar tid da vi stort sett er avhengig av dagslys for å gjøre dette. 

Dessuten er store deler av gjerdet mot søppelfyllingen blåst ned og det er derfor ikke forsvarlig å kjøre der før dette er reparert eventuelt utbedret.  Kummen i enden av startsletta er tett og må graves opp da det er en stor innsjø i svingen etter startsletta.  Dette kan vi ikke gjøre før det meste av vannet er borte.

Jeg vil ta opp i styret å foreta en skikkerlig utbedring av den delev av banen som vender mot søpla da jeg mener den ikke er forsvarlig selv med gjerde.  Jeg mener vi bør flytte banen 2-3 meter inn fra søpla og lage en skikkelig grus / jordvoll på yttersiden mot søpla.  Dersom noen vet om noen med en brøyt så er jeg svært interessert i å snakkes sammen.  Jeg kan nås på telefon 97714500 eller mail, thinc@online.no.

mvh

terje

Posted on 03 Dec 2011 by terje

ARBEID...

I morgen skal vi gjøre vårt beste for at kjøring på søndag blir på en fin og preppet bane.  Alle som vil være med å hjelpe i morgen løsrdag er hjertelig velkommen.

Vi trenger spader og grafser for de som kommer ville det vært fint om noen tok med dette.  Ellers trenger vi flere "treskruer" og gjerne elektrisk drill med bits til å skru inn med.

Vi ses.smile

mvh

terje

Posted on 02 Dec 2011 by terje

KJōRING I HELGEN

Som dere alle kan se på værmeldingen meldes det skikkelig drittvær på lørdag men bra vær på søndag.  Banen er nå temmelig slitt og "røff" og det har dannet seg relativt store vanndammer ute på banen. 

Jeg ønsker derfor å benytte lørdagen til å preppe banen og kvitte oss med mye av vanndammene som er dannet.  På den måten får vi preppet i dagslys, banen blir bedre til søndag og vi kvitter oss med mye av vannet.  Det meldes kaldere vær neste uke og dersom det blir frost er det en stor fordel å være kvitt de største vanndammene.

Vi vil derfor ikke ha kjøring på lørdag 3 desember men på søndag 4 desember, og da meldes det sol og fint vær.

Det er allikevel endel dere alle kan bidra med på lørdag dersom dere savner banen veeeldig...smile  Vi har nå begynt på "Ventesonen" og Bane depotet og det kan vi selvsagt jobbe med.  Videre trenger ivi å innmontere en dør i den ene garderobebrakken snarest.  Jeg skal forsøke å "tigge" en dør et sted men dersom noen har en brukandes dør liggende vennligst si fra til meg på mail thinc@online.no snarest.  Når vi får en dør må den også monteres.

Alle som finner veien på lørdag skal være garantert arbeidsoppgaver men det er ingen "tvangsdugnad" denne gangen.  Det viktigste nå er å få vannet på banen bort og preppet opp litt her og der.

mvh

 

terje

 

Posted on 01 Dec 2011 by terje

FLOTT HELG..

Så var nok en flott helg på crossbanen oversmile

Det har vært skikkelig futt og fart denne helgen med over 100 førere i aksjon på banen lørdag og søndag.  Vi har fått masse skryt for banen vår og det er vi veldig glade forsmile

Vi takker alle tilreisende for besøket, både Kjetil Gundersen med følge, medlemmer fra Kongsberg og andre klubber, og ønsker selvsagt alle hjertelig velkommen tilbake når det måtte passe.

Videre vil jeg på vegne av klubben selvsagt takke Unni for strøken "kioskdrift" (og kjempegode vafler) som alltid, Kjell og Renate Rognan for masse velvillighet med låsing og hjelp til besøkende og andre samt alle dere medlemmene våre som kom til banen og skapte fott stemning og masse morrosmile

Vi håper på fortsatt "sommertemperaturer" og håper vi ser dere igjen neste helg.

ha en strålende uke alle sammen.

mvh

terje

Posted on 20 Nov 2011 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo