01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

DIVERSE

Nå begynner vinteren å slippe taket og det meldes om en tidlig og varm vår...helt som bestiltsmilesmile

Det betyr også at det i tiden fremover kommer til å skje mye!!  Jeg setter derfor bare inn "overskriftene" her så kommer det mer etterhvert;

- Styret kaller inn til ekstraordinært og ordinært årsmøte Lørdag 3 mars kl.11.00 i klubbhuset på banen. 

- det blir faste ukentlige møter i klubbhuset på banen i forbindelse med Norgescupen.  Første møte blir TORSDAG 23 februar, kl 18.00 på grunn av vinterferie.

- dugnader blir fast fremover i helgene klokken 11.00 Lørdager.  Nå må vi alle være med å bidra så får vi dette akkurat så bra vi håper før sesongen starter.

- Vi trenger "ting"...  Vi har masse supre medlemmer som har bidratt til å skaffe ting gratis og det er kjempeflott.   Vi mangler imidlertid følgende;  Materialer, planker, 2 x 4, 2 x 6, noen innendørs plater, noen bord og stoler, strømkabler, samt ekstra skjermer for transponderanlegg...hvis noen kan skaffe gratis eller billig er vi svært interessert.

- vi er i gang med å organisere treninger for 2012 sesongen på et helt annet nivå og intensitet enn tidligere.  Vi skal også ha egne treninger for alle som skal kjøre løp, blandt annet.  Dette kommer vi tilbake til med mere informasjon etterhvert.

TIL SLUTT VIL JEG ANMODE ALLE SOM SKAL KJØRE I 2012 SESONGEN OM Å BETALE SITT MEDLEMSKAP SÅ FORT SOM MULIG.  VI TRENGER PENGENE TIL FORBEREDELSENE AV NORGESCUPEN OG DET HASTER...!!!

HVIS DU IKKE HAR MOTTATT FAKTURA SÅ KONTAKTER DU MEG ELLER EIVIND HOVET PÅ MAIL (eivind.hovet@statnett.no).

FØLG MED FREMOVER NÅ...DET KOMMER MYE HER ETTERHVERT...smile

mvh

terje

Posted on 19 Feb 2012 by terje

LISENSKURS - LISENSKURS - LISENSKURS

Det blir avholdt Lisenskurs hos oss i klubbhuset på sørlandsparken, torsdag 8 mars, kl 17.00.

Kurset koster Kr 200,- per person.

Kurset varer ca 2 timer innendørs med teori og har en praktisk kjøredel på ca 2 timer.  dersom banen ikke er klar vil den praktiske kjøredelen bli avholdt på et senere tidspunkt.

For dere som skal delta, noter dato og tidsmile

mvh

terje

Posted on 19 Feb 2012 by terje

MØTE - MØTE - MØTE

VI SKAL HA MØTE PÅ BANEN NÅ PÅ LØRDAG 18 FEBRUAR KL 11.00.

MØTET DREIER SEG I HOVEDSAK OM FORBEREDELSENE TIL NORGESCUP 14-15 APRIL.

JEG ER KLAR OVER AT DETTE ER SV&Aelig;RT KORT VARSEL OG BEKLAGER DET MEN HÅPER ALLIKEVEL AT ALLE SOM HAR ANLEDNING KAN KOMME.smile

MVH

TERJE

Posted on 17 Feb 2012 by terje

Norgescup 2012


Hei Alle

Her kommer en del informasjon i forbindelse med Norges Cupen i April. Som dere vil se har vi lagt ut en oversikt over forskjellige momenter ved arrangementet. Her er lister på ting som Gjøremål, Mannskapslister, Matriellbehov, osv. Ta en titt på disse listene så ser dere også hva som er status i dag og litt om hvilke jobber / funksjonersom ikke er besatt ennå.

Det som er viktigst av alt i denne sammenheng er ”Gjøremål Anlegg”. Det vil si ting som må være gjort før arrangementet starter. Her er oppgaver som vi kan gjøre nå fremover selv om det er vinter. Vi er allerede kommet litt i gang og vil øke ”intensiteten” på dette fremover.
Videre ber jeg dere se på ”Mannskapslistene”. Som dere ser har vi flere ubesatte funksjoner der og det må vi ha frivillige til. Her nevner jeg spesielt 2 funksjoner og det er ”Kioskpersonell” og det er ”Parkeringsvakter”. Det er lagt opp til at vi kjører 2 ”Skift” på alle stasjoner slik at dere ikke skal bli stående hele dagen men får avløsning, mat og pauser.

Ta en titt og meld deg frivillig når du finner noe du kan tenke deg å hjelpe til med. Vi vil også gi alle nødvendige instruksjoner og veiledning til de som ikke føler seg ”kvalifisert” så det er ikke noe problem.

Vi snakkes.

Mvh terje

Vedlegg:
Gjøremål Anlegg
Mannskapslister
Oppgaver
Materiellbehov
Mannskapsbehov
Nøkkelpersonell Organisasjonskart
Støtteapparat Organisasjonskart
Posted on 28 Jan 2012 by terje

Nytt Blad, RACING

Jeg har blitt forespurt om å reklamere for et nytt blad som heter RACING.  Det gjøres herved, ta en titt, det står blandt annet en artikkel om MX satsingen til Klingsheim i Stavanger.

Her er litt om det;

Nye Racing - proppet med godbiter
Den tradisjonsrike avisen Racing kom ut for første gang på slutten av 1980-tallet. Nå har utgiver SPORTMEDIA lagt om fra avis til magasinformat og skal produsere 12 utgaver i året. Hver utgave blir på 64 sider, og innholdet er mer enn før reportasjer og godt lesestoff for alle som interesserer seg i motorsport.

Vil du ha en smakebit på det nye magasinet kan du ta en titt her: Magasinet Racing

Redaktør Kari Nilsen kan konstatere at den første utgaven har blitt knallbra.

- For å si det rett ut: Dette ser veldig bra ut. Det er blitt mange gode reportasjer og spennende lay-out, sier Nilsen.


Fra den første utgaven av magasinet røper redaktøren at du kan lese om førerkabalen i rally-VM, de beste spottene for deg som tilskuer i Rally Sverige, Magne satser maks på MX, Moto GP verdensmester Casey Stoner fra A til Å, unge Molly Pettit som satser på amerikanske hestekrefter, general Antonsen gir seg etter 30 år, og garasjedykk i vakre Lofoten.

Magasinet blir å få kjøpt i Narvesenkiosker og på Esso stasjoner over hele Norge fra uke 5 og selvfølgelig som abonnement.

 

Posted on 25 Jan 2012 by terje

TING SKJER...!!!

Nå skjer det virkelig ting ute på banen...

Det er full aktivitet med gravemaskin og annet og etter min lille "besiktigelse" i dag kan jeg bare si at resultatet blir bedre enn dere førere kunne drømt om engang..

Ta deg gjerne en tur ut og kikk på dette, det er lov å se...

Forøvrig skal vi ha et møte.

Førstkommende lørdag, 28 januar, klokken 11.00 i klubbhuset.

Vi skal da gå igjennom status og videre planer med hensyn til Norgescuprunden i april.  Det er derfor viktig at dere møter opp og deltar slik at vi kan fordele oppgaver og ansvar videre.

Vi ses.smile

mvh

terje

Posted on 24 Jan 2012 by terje

JOBBING LØRDAG 14 JANUAR

Det er nå flere som har meldt seg for å gjøre ferdig banensmilesmile

Vi tar et tak LØRDAG 14 JANUAR, KL 11.00

Som nevnt tidligere, blir vi mange nok så får vi dette ferdig denne dagen.  Vi trenger følgende hvis dere kan ta med;

- Oppladbar drill

- Sag (kan bruke både håndsag eller el.sag). + Skjøteledning

- Hammer

Vi sessmile

mvh

terje

Posted on 09 Jan 2012 by terje

BANEN

Som de fleste sikkert vet utløp vår Banegodkjenning 31.12.2011.

Etter Baneinspeskjon i høst ble vi pålagt utbedringer som dere vet og de fleste av disse er utført.  Det gjenstår imidlertid 3 relativt enkle utbedringer før vi er ferdig og kan få ny Godkjenning.  Dette er ca 20 meter gjerde, sikring av kum etter startslette og påfylling av en voll.  Dette er enkle ting som er gjort i løpet av en dag hvis vi er noen stykker. 

Dette er opp til dere å stille opp og ferdigstille...smile

Min mening er at det bør bare gjøres nå mens det er frostfritt og mildt i været da banen har vært fullt kjørbar i hele vinter frem til nå.  Disse utbedringene må imidlertid gjøres før banen tas i bruk igjen. 

Banen er for øyeblikket uten gyldig godkjenning og derfor stengt for all kjøring.  Dette gjelder alle våre medlemmer og styret vil reagere hardt på overtredelser.  

Jeg minner om følgende som er kommet i klartekst i brevs form fra Norsk Motosport Forbund;

Godkjenning bane: Vi vil også gjøre oppmerksom på at mangler din klubb banegodkjenning har den heler ikke godkjente forsikringer fra NMF. Dette vil medføre meget alvorlige konsekvenser for klubben ved uhell / Skader.

De som ønsker å hjelpe til med å gjøre dette kan kontakte meg på teleon 977 14 500 eller på mail, thinc@online.no

Nå er det opp til dere.

mvh

terje

Posted on 07 Jan 2012 by terje

MØTE - MØTE - MØTE

HUSK VÅRT MØTE I MORGEN FREDAG 6 JANUAR KL 19.00 !!!

mvh

terje

Posted on 05 Jan 2012 by terje

KANSELLERT - UTSATT KANSELLERT - UTSATT

MØTET PÅ BANEN I KVELD ER UTSATT TIL FREDAG 6 JANUAR KL 19.00.

På grunn av ekstremvarsel i forbindelse med stormen "Emil" kanselleres vårt møte i kveld og utsettes til Fredag førstkommende, 6 januar kl 19.00.

Skalk alle luker, finn frem stearinlysene og hold godt på dama...smile

Vi ses på fredag.

mvh

 

terje

Posted on 03 Jan 2012 by terje

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo