01
02
Nyheter  /   Info   /   Innmelding   /   Bilder   /   været   /   LinkerKontakt   /   Dokumenter
04
05
01

ST.HANS

På grunn av St.Hans er banen stengt denne helgen.  Vi holder åpent på tirsdag 26.6 som vanlig fra 17.00 - 20.00 og fremover.

 

mvh

terje

Posted on 21 Jun 2012 by terje

ÅPEN

For alle som ikke har fått det med seg er Banen nå åpen.smile

Vi har åpningstider som før, Tirsdag 17.00 - 20.00 og lørdag og søndag 12.00 - 16.00.

Det kommer mer i forbindelse med vårt møte sist lørdag, men jeg vil foreløpig takke alle som tok seg tid til å møte frem og som bidro til å løse de fleste saker.smile

mvh

terje

Posted on 18 Jun 2012 by terje

Banen stenges

KRISTIANSAND MOTOCROSSBANE STENGES MED ØYEBLIKKELIG VIRKNING FREM TIL LØRDAG 16 JUNI.

På grunn av null engasjement fra foreldre og utøvere har styret vedtatt å stenge banen med øyeblikkelig virkning. 

Klubben inviterer derfor til åpent medlemsmøte Lørdag 16 Juni, klokken 12.00.  Dersom det der ikke fremkommer flere som er villige til å engasjere seg samt ny formannskandidat vil følgende skje;

- Banen forblir stengt

- Dersom banen forblir stengt kan ikke klubben overholde sine forpliktelser da vi ikke vil ha inntekter.

- Uten inntekter må klubben selge traktor og hjullaster, og styret vil da levere inn Banelisensen til Norges Motorsportforbund.

- Området vil da tilbakeføres til Kristiansand Kommune og Klubben vil bli nedlagt.

Dette er ikke trusler men realiteter.  Det vil skje i løpet av sommeren dersom ikke klubbens medlemmer engasjerer seg.  Det er synd og jeg har mye jeg kunne sagt om det men jeg blir så forbannet at jeg skal heller la være.

Medlemmer som bruker banen i denne perioden vil øyeblikkelig og uten unntak bli innrapportert til Norges Motorsport Forbund.

MVH

terje

Posted on 08 Jun 2012 by terje

Hei Alle

Kjempefine forhold på banen nå...

Støver ikke, er nypreppa og tempen passer perfekt.

40 stk på banen i dag lørdag...smile

Vel møtt tilbake i morra...smile

mvh

 

terje

Posted on 02 Jun 2012 by terje

LISENSKURS

Det blir Lisenskurs på Banen på Søndag 3 Juni kl 14.00.

Dette er en god anledning til dere som ikke har det til å "hive dere med".  Hele kurset avholdes og gjøres ferdig på søndag.  Kurset starter kl 14.00.

mvh

 

terje

Posted on 01 Jun 2012 by terje

ÅRSMØTE

Hei Alle;

Jeg synes det er på tide med et lite innspill fra meg før vårt årsmøte i klubben torsdag 7 Juni.

Som dere kanskje har fått med dere fratrer jeg nå som Formann i klubben og jeg ønsker derfor å dele noen observasjoner og tanker med dere alle.

 

Jeg har konstatert at det blir færre og færre aktive førere på treningene våre og det bekymrer litt.  Vi hadde en økning på nesten 40 % fra 2010 til 2011, men dersom nåværende trend fortsetter bblir ikke 2012 som 2011.  Vi er allikevel bare i mai og ting kan selvsagt endre seg men så langt har aktiviteten vært laber.

Som mange andre idrettsklubber sliter vi også med engasjement og deltagelse både fra utøvere og ikke minst foreldre.  Det er synd da dette i det lange løp vil gå ut over de aktive og tilbudet på banen.  For de av dere som ikke er klar over det kan jeg nevne at vedlikehold og opprettholdelse av tilbudet på banen krever mange timers arbeid hver uke.  Dersom dette skal bli oppgaver kun for noen få engasjerte vil disse etter hvert bli lei og vi kommer inn i en dårlig trend.  Faktisk er det nå såpass lite engasjement at dersom jeg hadde fortsatt som formann i klubben ville jeg foreslått å kutte minst 1 kjøredag per uke, kanskje 2.  Dette må bli opp til det nye styret å vurdere men dersom ikke flere medlemmer nå ”rekker opp hånda” er jeg redd det blir resultatet.  Jeg synes personlig det vil være svært kjedelig da vi, i følge både forbund og aktive, har et av Norges fineste anlegg.  Vi kan også med enkel innsats gjøre det ennå bedre, så her er alle muligheter åpne.

Som dere sikkert har lagt merke til har vi også fått en etablering av baneanlegg til KMBC, Kristiansand Modell Bil Klubb, inne på området vårt.  KMBC har i lengre tid strevet med å finne permanent plass for en bane og det er vi glade for å kunne tilby dem.  KMBC vil etter hvert arrangere både faste treninger og løp på sin bane og vi ønsker dem derfor hjertelig velkommen og lykke til videre.

Når det gjelder vår egne bane er den tilnærmet klar for permanent godkjenning.  Vi opererer ennå på en midlertidig godkjenning da det gjenstår noen få småting ute på banen samt et komplett dokumentasjons underlag til banemappe.  Dette arbeidet skal vi fullføre før sommeren slik at banen har permanent godkjenningsdokument før vi tar ferie.  I tillegg til dette må vi snarest forsøke å få tak i eller lage en ny port inn til området.  Vi har allerede hatt 1 innbrudd som kostet klubben flere tusen kroner og i tillegg har vi mange nye ”donuts” etter sladding og rallykjøring inne på området av ungdom på kveldstid.  Gi oss et innspill hvis du har en port eller en ide om hvordan vi kan løse det.

 

Jeg håper at flest mulig av dere nå vil benytte anledningen til å komme på vårt årsmøte torsdag 7 juni klokken 18.00.  Selv om jeg takker for meg som Formann skal jeg selvsagt stille meg til disposisjon for andre oppgaver på banen samt hjelpe til med råd og vink fra erfaringer jeg selv har gjort.  Jeg håper at vi derfor sammen kan beholde og videreutvikle det fantastiske anlegget, den flotte banen og det fine miljøet vi etter hvert har fått i Klubben.

 

Vel Møtt!smile

 

Med vennlig hilsen

 

Terje

Posted on 30 May 2012 by terje

NYTT ÅRSMØTE

På grunn av for lite oppmøte til vår siste årsmøte (jfr. Klubbens Vedtekter) har styret vedtatt å innkalle til nytt årsmøte i Klubben.  Årsmøtet er satt til  TORSDAG 7 JUNI, KL 18.00 i klubbens lokaler.

Det skal velges både nye medlemmer til valgkommite, nye styremedlemmer og det skal også velges ny Formann i klubben da nåværende formann sitter på "overtid" og har signalisert han han ikke tar gjenvalg.  Forslag til nye kandidater bør derfor ringes inn til valgkommiteen ved Carl Hallgren på telefon 98 42 22 82.  Det er viktig at dette gjøres og at det ikke kun stilles benkeforslag.

Saksliste til Årsmøtet, Styrets Årsberetning samt Undertegnet og revidert regnskap for 2011 kan fås i kiosken ved henvendelse der.

For spørsmål kontakt Terje på telefon 977 14 500.

mvh

terje

Posted on 23 May 2012 by terje

KJØRING 1 MAI...

Mange som spør og svaret er "JA", vi har åpent 1 Mai smilesmile

Vi starter kl 17.00 - 20.00 så får alle tid til å gå i tog også, hehe...

 

mvh

terje

 

Posted on 29 Apr 2012 by terje

JENTESAMLING

Som dere ser er det Jentesamling på banen neste helg.  Det betyr at banen er stengt for kjøring for andre enn Jenter. Det er også anledning for jenter som ønsker å prøve cross da Star Motor stiller med lånesykler.  Klikk på fanen over for mer info.

Selv om jentene ønsker banen for seg selv er de ikke allergiske for gutter noen av dem.  Gutter er selvsagt velkommen ut for å ta en prat og "kikke litt" på jentene...tongue

Igjen, Banen er stengt neste helg, lørdag 28 - søndag 29 April.

mvh

terje

Posted on 21 Apr 2012 by terje

Resultater NorgesCup 1. Runde

Resultatene finnes på Mylaps resultatsider:
Results
Posted on 16 Apr 2012 by Geir

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next >>

Content Management Powered by CuteNews
//Hymax-logo //StatNett-Logo